НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
28.01.2021 442

Війна на Донбасі: десять обстрілів, без втрат

Протягом минулої доби, 27 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано десять порушень режиму припинення вогню.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік Павлополя, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї. Поблизу населеного пункту Богданівка, ворог застосував проти наших воїнів станковий протитанковий гранатомет, великокаліберний кулемет та стрілецьку зброю. Також, було зафіксовано кілька пострілів зі снайперської зброї. В передмісті Мар’їнки та Авдіївки противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї, а біля Водяного, що на Приазов’ї - ще й з підствольного гранатомета", - йдеться у повідомленні.

Біля населеного пункту Зайцеве, російсько-окупаційні війська гатили з автоматичного станкового гранатомета, а біля Луганського – зі станкового протитанкового гранатомета.

Бойових втрат серед українських бійців немає.

Від початку поточної доби, 28 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: десять обстрілів, без втрат 5.00 5 1
Політика / Україна
28.01.2021 442
Еще материалы раздела «Україна»