<
НОВИНИ ДНЯ: Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.01.2021 3710

Людство закликали готуватися до нових пандемій

Світ має бути готовим до нових пандемій, адже вони стають частиною життя.

Про це засновник Microsoft і філантроп Білл Гейтс заявив у інтерв’ю німецькому виданню Süddeutsche Zeitung.

Гейтс переконаний, що світ повинен підготуватися до нових пандемій, адже вони вже є складовою «нової нормальності, так само як тремтить земля, приходять торнадо або міняється клімат». Він закликає засвоїти уроки з нинішньої пандемії та сумнівається, що людство зробило це. Гейтс вважає, що «ми не готові до наступної пандемії», а майбутня може бути «вдесятеро гіршою».

Мільярдер високо оцінив науковий прогрес у розробці вакцин, швидкість, з якою було досягнуто успіху, що було неможливим ще 5 років тому. Водночас він застеріг від «вакцинаційного націоналізму» та закликав керівників держав справедливо розподіляти вакцину.

"Жодна країна не може самостійно боротися з пандемією", - зазначив Гейтс.

Нагадаємо: Білл Гейтс та його дружина Мелінда є засновниками та донорами Фонду Білла та Мелінди Гейтс, який активно бере участь у боротьбі з різними захворюваннями.

Оценка материала:

5.00 / 1
Людство закликали готуватися до нових пандемій 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.01.2021 3710
Еще материалы раздела «Суспільство»