НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Портников попередив про "пастку" Китаю для України  Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Оренда квартир подорожчала в Україні: ціни по областяхвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
04.03.2008 14:02 18486

ФК «Арсенал» (Київ) відсвяткував відкриття футбольного сезону!

29 лютого на НСК «Олімпійський» відбулось велике футбольне свято з нагоди старту сезону 2008 року, яке зібрало понад 40 тис. вболівальників. Головною подією свята став, звичайно, матч 19-го туру вищої ліги чемпіонату України з футболу між командами «Арсенал» (Київ) – «Зоря» (Луганськ).

Але святкування розпочалося ще за дві години до матчу – о 17-00 ворота НСК «Олімпійський» гостинно відчинилися перед футбольними вболівальниками. На вході до стадіону відвідувачів чекав сюрприз – всім видали банкноту номіналом 1 гривня, яка стала також і лотерейним квитком. Останні 5 цифр, вказаних на серійному номері купюри, прийняли участь у розіграші автомобіля. Безпосередньо сам розіграш провів гравець ФК «Арсенал» Дмитро Парфьонов, який і витягнув щасливий номер. Отже, всі учасники лотереї отримали «живі» гроші ще до початку розіграшу. У виграші залишилися усі, а один везунчік поїхав зі стадіону на новенькій Chery «Tiggo»!

На час свята стадіон перетворився у велику зону активного відпочинку: у фан-зоні «Арсеналу» вболівальники приймали участь у спортивних конкурсах, стрибали на батуті, дуділи і вигукували футбольні речівки. По всьому периметру стадіону працювали палатки, в яких пропонували гарячий чай, каву та ласощі.

Перед початком матчу на стадіоні відбувся парад футбольних команд Києва, в якому взяли участь 35 команд, арбітри та тренери Федерації Футболу.

У перерві матчу «Арсенал» (Київ) – «Зоря» (Луганськ) всі присутні на стадіоні взяли участь у мегакараоке з Ігорем Кондратюком. Виконували гімн ФК «Арсенал» (Київ), слова якого були надруковані як на запрошеннях на свято, так і на табличках, які підіймали фани та вихованці ДЮСШ «Арсеналу». Караоке гімну лунало над «Олімпійським» різноголоссям багатотисячного натовпу. Отож, 29 лютого 2008 року був встановлений новий рекорд України та світу з найбільш масового караоке-хору! Інформацію про нове досягнення зафіксував представник Книги рекордів Гінесса в Україні і надіслав для внесення до Книги рекордів Гінесса (Лондон).

Загалом відкриття сезону 2008 та свято клубу «Арсенал» (Київ) вдалося и запам’яталось усім як яскраве, динамічне та спортивне дійство! За даним ПФЛ, матч відвідало 40 500 вболівальників, що є рекордом для ігор Чемпіонату України.

Image

Image

Оценка материала:

4.38 / 8
ФК «Арсенал» (Київ) відсвяткував відкриття футбольного сезону! 4.38 5 8
Прес-релізи / Інше
04.03.2008 14:02 18486
Еще материалы раздела «Інше»