НОВИНИ ДНЯ: Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяцівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.10.2021 861

Стали відомі дати пробного ЗНО-2022

Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2022 триватиме протягом 5-22 січня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2022 триватиме протягом 5-22 січня 2022 року. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пробне тестування з української мови, української мови і літератури відбудеться 19 березня, з історії України, з математики, математики (завдання рівня стандарту), з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 26 березня. У день проведення пробного ЗНО кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Результати пробного ЗНО-2022 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 25 березня з української мови, української мови і літератури, 1 квітня — з інших навчальних предметів.

У Центрі повідомляють, що пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться за кошти фізичних і юридичних осіб. Вартість тестування буде визначено регіональними центрами оцінювання якості освіти до 20 грудня 2021 року.

Як повідомлялося, кожен зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання наступного року зможе безоплатно пройти тести щонайбільше із 5 навчальних предметів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Стали відомі дати пробного ЗНО-2022 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.10.2021 861
Еще материалы раздела «Суспільство»