НОВИНИ ДНЯ: В ООН шокували кількістю постраждалих в Україні від російських атак у березні  СБУ розкрила особливість своїх морських дронів  Таємнича далекобійна зброя України: чим луплять по території РФ — огляд  Заморозки та дощі: до України суне циклон  Байден не вірить, що напад Ірану на Ізраїль переросте у ширшу війну – Кірбі  Найбільші медіа США закликали Байдена і Трампа провести дебати  За адресою, на роботі, на блокпосту. Повістки можуть вручати не тільки ТЦКвсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
15.07.2010 18:10 9616

Станьте дилером Peugeot Ukraine

Компанія Peugeot Ukraine з метою розвитку своєї діяльності шукає представників компанії — «дилерів» — згідно з вимогами бренда та новою корпоративною політикою щодо діяльності, пов’язаної з продажем і технічним обслуговуванням автомобілів.

 

Представники компанії мають виконувати три основні види діяльності згідно з концепцією бренда:
— продаж нових автомобілів Peugeot
— продаж оригінальних запчастин
— ремонт і обслуговування автомобілів Peugeot
— кузовні роботи (у залежності від місця розміщення)


Розмір дилерського центру залежить від місця розташування (у місті чи передмісті), а також від прив’язки до міста.
Якщо Ви хочете долучитися до сім’ї Peugeot в Одесі, Донецьку, Луганську або інших містах — надішліть нам наступні документи:
— мотиваційний лист
— план місцевості
— генеральний план
— схему облаштування (у випадку наявності будівлі)
— фотографії ділянки, що пропонується
— презентацію про компанію та бізнес-план


Цей пакет документів слід вислати до департаменту з розвитку дилерської мережі компанії Peugeot Ukraine за електронною адресою info_ua@peugeot.com до 31липня 2010.

 

 

Оценка материала:

3.00 / 5
Станьте дилером Peugeot Ukraine 3.00 5 5
Прес-релізи / Авторинок
15.07.2010 18:10 9616
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 344
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 291
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 268
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 256
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 363