<
НОВИНИ ДНЯ: Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°всі новини дня
Політика
Україна
07.03.2008 19:21 13198

Александр Мороз: Луценко многократно использовал самолеты в личных целях, обвиняют Рудьковского

"Слава Богу, что от нас ушел Луценко! Представляете, что бы было, если бы социалист Луценко ударил мэра Черновецкого — какая бы волна поднялась. А так все прошло тихо," — сообщил Контрактам лидер СПУ Александр Мороз.

То, что экс-министр транспорта Николая Рудьковского обвиняют "во всех смертных грехах" после его полета в Париж на официальные переговоры по поручению Кабмина, лидер СПУ считает результатом деятельности политтехнологов. "Замалчивают документально подтвержденную информацию о том, что Луценко многократно использовал самолеты в личных целях", утверждает Александр Мороз.

Оценка материала:

4.25 / 8
Александр Мороз: Луценко многократно использовал самолеты в личных целях, обвиняют Рудьковского 4.25 5 8
Політика / Україна
07.03.2008 19:21 13198
Еще материалы раздела «Україна»