<
НОВИНИ ДНЯ: Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехіївсі новини дня
Прес-релізи
Нерухомість
14.03.2008 18:48 23303

Компанія «ЖИТЛО-БУД» змінила фірмовий стиль

Лідер будівельного ринку України, компанія «Житло-Буд» змінила фірмовий стиль, результатом якого став новий логотип, розроблений провідною студією дизайну Артемія Лебедєва.

«Житло-Буд» не стоїть на місці, а розвивається комплексно – як у пошуку та використанні найпередовіших технологій у будівництві, так і у створенні власного іміджу.

Проте якісні зміни стосуються не лише маркетингу. Змінюється наш підхід до будівництва якісного житла. Так, вже з цього року квартири, котрі здає компанія, будуть із внутрішнім оздобленням. Також у «Житло-Буд» створено новий департамент гарантійного та сервісного обслуговування будинків, що свідчить про високий рівень відповідальності та лояльності компанії.

Загалом за 12 років роботи в Україні компанією побудовано й здано в експлуатацію 13 сучасних житлових будинків. Усі наступні об'єкти будуть здаватися уже із новим логотипом компанії «Житло-Буд». Передовсім мова йде про найсучасніший житловий комплекс «Альпійський» (Докучаєвська, 23), новий висотний будинок (Щорса, 36в) та інші сучасні будівлі.

Оценка материала:

3.50 / 6
Компанія «ЖИТЛО-БУД» змінила фірмовий стиль 3.50 5 6
Прес-релізи / Нерухомість
14.03.2008 18:48 23303
Еще материалы раздела «Нерухомість»