НОВИНИ ДНЯ: Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.03.2008 11:38 10793

Долги экс-короля поп-музыки Майкла Джексона достигли $300 млн.

Если в ближайшее время певец не сможет расплатиться по счетам, кредиторы лишат его недвижимости - калифорнийского ранчо Neverland. 

В настоящее время Майкл Джексон и трое его детей бесплатно проживают в одном из отелей Лас-Вегаса. До этого певец воспользовался пристанищем, предложенным вначале арабским шейхом Абдуллой из Бахрейна, затем известным танцором Майклом Флетли. Злоключения продолжают преследовать певца – недавно стало известно, что шейх Абдулла подал на Майкла Джексона в суд за невыполнение обязательств по созданию звукозаписывающей компании Two Seas Record.

Оценка материала:

3.14 / 7
Долги экс-короля поп-музыки Майкла Джексона достигли $300 млн. 3.14 5 7
Життя та Стиль / Суспільство
18.03.2008 11:38 10793
Еще материалы раздела «Суспільство»