<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
25.03.2008 16:06 12808

Визначились переможці Міського етапу третього Всеукраїнського шкільного Чемпіонату з футболу «DJUICE ГОЛ 2008»

Завершився другий, Міський етап Всеукраїнського шкільного Чемпіонату з футболу «DJUICE ГОЛ 2008». Він проходив 22 та 23 березня у 64-х містах-учасниках турніру. В результаті змагань у кожному місті визначилася команда, яка виборюватиме перемогу на наступному, Регіональному етапі.

Усього у Міському етапі взяли участь понад 700 команд. Команду-переможницю київського змагання буде оголошено одразу ж після розгляду висновків етапу Суддівською колегією. Результат ігор дасть можливість визначеному переможцю взяти участь у наступному, Регіональному, етапі турніру, який відбудеться 19 квітня і визначить фіналістів Чемпіонату.

Під час міських змагань відбувся також старт спеціально запровадженого Чемпіонату груп підтримки «DJUICE ФАН 2008» серед дівчат. Його учасниці виступали з артистично-танцювальними номерами у перервах між основними матчами. Цими днями у Чемпіонаті взяли участь близько 10 тис. дівчат по всій країні. Їх поява на трибунах додала яскравої емоційної підтримки учасникам футбольних команд. За результатами київського артистичного змагання, до Регіонального етапу вийшла дівоча команда зі школи № 96.

Фінал змагань відбудеться 17 травня у Києві, де буде визначена шкільна команда-чемпіон з футболу «DJUICE ГОЛ 2008», яка отримає головний приз – подорож до Італії.

Саме тоді визначаться також і переможниці серед груп підтримки «DJUICE ФАН 2008», яким дістанеться головний приз — ексклюзивний майстер-клас з відомим українським танцюристом Владом Ямою.

Повну інформацію про Чемпіонат «DJUICE ГОЛ 2008» та «DJUICE ФАН 2008» можна отримати в режимі 24Х7 на офіційних web- та wap-порталах «DJUICE ГОЛ 2008» – www.djuice.com.ua або wap.djuice.com.ua.

Довідка про бренд:

DJUІCE – молодіжний міжнародний бренд, що був розроблений і запущений компанією Telenor (партнером «Київстар») у Швеції в 2002 році, а після широкомасштабних досліджень адаптований для українського ринку. Сьогодні DJUІCE, окрім України, успішно працює у Швеції, Норвегії, Угорщині, Бангладеш, Чорногорії та Пакистані. DJUІCE має унікальне позиціонування на ринку, що забезпечує йому визнання молодих користувачів мобільного зв'язку. Таким чином, абонентами DJUІCE в Україні є 9,12 млн осіб (станом на 01.03.2008).

Оценка материала:

4.50 / 6
Визначились переможці Міського етапу третього Всеукраїнського шкільного Чемпіонату з футболу «DJUICE ГОЛ 2008» 4.50 5 6
Прес-релізи / IT та зв'язок
25.03.2008 16:06 12808
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»