<
НОВИНИ ДНЯ: "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенатора  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температури  Коли надійде до України допомога США: генерал назвав ймовірні сценаріївсі новини дня
Прес-релізи
Інше
26.03.2008 20:56 17749

«Майкрософт Україна» представила рішення для автоматизації підприємств хімічної промисловості

26 березня 2008 року в Києві відбулася конференція «Галузевий день Microsoft Dynamics™. Хімічна промисловість». Мета проведеного заходу – представити спеціалізовані рішення для автоматизації управління різними аспектами діяльності підприємств хімічної промисловості на базі систем Microsoft Dynamics™.

Учасниками конференції стали керівники та провідні спеціалісти українських компаній хімічної галузі. Відмінною рисою заходу став акцент на спрощення роботи та підвищення ефективності діяльності менеджерів підприємств, задіяних в управлінні основними бізнес-процесами. Актуальні завдання управління були розглянуті з позиції керівників основних функціональних підрозділів компаній. На прикладі кращих світових практик використання рішень на базі Microsoft Dynamics™ були розглянуті питання оптимізації бізнес-процесів, адаптованих до потреб підприємств хімічної промисловості.

Костянтин Щербина, директор департаменту Microsoft Business Solutions компанії «Майкрософт Україна»: «Захід, присвячений автоматизації управління підприємствами хімічної промисловості, продовжив започатковану нами раніше серію галузевих конференцій. Даний формат є ефективною майданчиком для обміну накопиченим досвідом між представниками галузі та фахівцями із впровадження професійних ІТ-рішень. Правильна організація базових бізнес-процесів за допомогою рішень Microsoft Dynamics™ дає можливість підприємствам одержати високотехнологічні інструменти для реалізації своїх конкурентних переваг».

Партнерами Microsoft на даній конференції виступили компанії «Хоневелл Україна» та «ЕнТехЕко». Доповідачі сконцентрувалися на тому, яким чином інформаційні технології на базі Microsoft Dynamics™ допомагають у роботі керівників хімічних підприємств та їхніх підрозділів. У представлених партнерами галузевих рішеннях важливий акцент був зроблений на специфіці безперервного виробництва хімічної галузі. Великий інтерес учасників конференції також викликали можливості використання комплексу рішень Business Intelligence та побудови корпоративного порталу.

«Інтеграція комплексних рішень по автоматизації підприємств компанії Honeywell із технологіями управління підприємством Microsoft Dynamics™ відкривають нові можливості для компаній хімічної промисловості по підвищенню ефективності та керованості виробничих процесів. Партнерство з Microsoft дає можливість представити нашим замовникам рішення, які більш повно відповідають потребам сучасного бізнесу», – відзначив Віктор Свириденко, генеральний директор компанії «Хоневелл Україна».

«Підвищення конкурентоспроможності українських підприємств є неодмінною умовою успішної діяльності як на локальному, так і на світовому ринку. Тому важко переоцінити значення презентованих нами рішень по автоматизації всіх аспектів діяльності хімічних підприємств, заснованих на кращих світових практиках використання лінійки продуктів Microsoft Dynamics™. При цьому важливим пріоритетом у запропонованому нами галузевому рішенні канадської компанії Fullscope є специфіка безперервного виробництва українських підприємств хімічної галузі», – додає Сергій Миронов-Кописов, технічний директор компанії «ЕнТехЕко».

Рішення, представлені на конференції, дозволяють ефективно управляти різноманітними бізнес-процесами й забезпечити фахівців, відповідальних за відповідні напрями, необхідним інструментарієм для здійснення ефективної управлінської діяльності. Пропоновані партнерами рішення дають можливість забезпечити весь спектр управління діяльністю підприємств хімічної промисловості, а саме: виробництво, фінанси, логістика, управління проектами, управління персоналом та розрахунок заробітної плати, управління взаємовідносинами із клієнтами.

Генеральними медіа-партнерами галузевої конференції стали видання «Хим-Курьер» та «Компьютерное обозрение».

Про рішення Microsoft Dynamics™

Рішення Microsoft Dynamics™ – це багатофункціональні системи управління ресурсами підприємства для великого, середнього та малого бізнесу. Вони охоплюють всі сфери управління підприємством: виробництво та дистрибуцію, управління ланцюгами постачання й проектами, фінанси та засоби бізнес-аналізу, управління взаємовідносинами з клієнтами та персоналом.

В основі рішень лежать добре знайомі технології та принципи програмного забезпечення Microsoft. Це дає змогу створювати сучасні бізнес-рішення, інтегровані з існуючими програмними продуктами, допомагаючи значно скоротити видатки на навчання співробітників та надаючи останнім можливість зосередитися виключно на досягненні цілей бізнесу.

В Україні напрямок Microsoft Business Solutions було офіційно відкрито у травні 2006 року. Рішення на базі Microsoft Dynamics™ вже використовуються у понад 140 українських компаніях.

Про напрямок Microsoft Business Solutions

Microsoft Business Solutions є одним з ключових підрозділів Microsoft та пропонує широкий спектр бізнес-додатків Microsoft Dynamics™ для підприємств різного масштабу. Програмні рішення Microsoft Dynamics™ використовують понад 300 тис. клієнтів у всьому світі. Міжнародна мережа продажів складається з більш ніж 9 тис. партнерів у 132 країнах світу.

Про корпорацію Microsoft

Заснована у 1975 році корпорація Microsoft є визнаним світовим лідером у галузі розробки програмного забезпечення, а також у наданні послуг та рішень, які допомагають людям та компаніям повністю реалізувати свій потенціал.

З 2003 року в Україні діє компанія «Майкрософт Україна», до завдань якої входить розвиток ринку програмного забезпечення та просування продуктів Microsoft, підтримка партнерів та замовників, а також локалізація новітніх технологій корпорації та реалізація соціальних проектів на території України.

Додаткову інформацію про компанію та продукти Майкрософт можна знайти на веб-серверах Microsoft: www.microsoft.ua.

Microsoft® є товарним знаком Microsoft Corporation, що охороняється в США і/або інших країнах. Інші назви продуктів і компаній, що згадуються в даному документі, можуть бути товарними знаками відповідних власників.

Оценка материала:

4.13 / 8
«Майкрософт Україна» представила рішення для автоматизації підприємств хімічної промисловості 4.13 5 8
Прес-релізи / Інше
26.03.2008 20:56 17749
Еще материалы раздела «Інше»