НОВИНИ ДНЯ: Синоптики попереджають про негоду 18 квітня: де будуть грози, мокрий сніг і "мінус"  Байден опинився по один бік із Путіним: Bloomberg про помилкові кроки Білого дому  Ситуація на східному фронті значно погіршилася – The New York Times оприлюднила три ключові проблеми України  Бити, поки не зрозуміють: Воллес назвав єдиний варіант протидії ударам РФ та Ірану  Заморозки і не тільки: синоптики розповіли про погоду у найближчі дні  Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умовувсі новини дня
Політика
Україна
02.04.2008 15:31 16075

Франция не поддерживает присоединения Украины к ПДЧ в НАТО

Франция не поддержит заявку Украины и Грузии на присоединение к Плану действий по членству в НАТО. Об этом сообщил министр иностранных дел республики Франсуа Фийон.

Министр объяснил позицию своей страны: "Мы выступаем против присоединения Украины и Грузии к ПДЧ в НАТО, поскольку, по нашему мнению, это является неправильным ответом на баланс сил в Европе, в частности, между Россией и Европой. Мы хотим провести по этому вопросу диалог с Россией".

Оценка материала:

4.33 / 9
Франция не поддерживает присоединения Украины к ПДЧ в НАТО 4.33 5 9
Політика / Україна
02.04.2008 15:31 16075
Еще материалы раздела «Україна»