<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Українівсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
15.04.2008 20:22 19257

Subaru Tribeca по эксклюзивной цене

Дистрибьюторская компания «Субару Украина» начинает активную борьбу с серыми продажами популярного в Украине внедорожника Subaru Tribeca. Компании значительно снизила цены на этот автомобиль.

Теперь 5-местную Tribeca с автоматической коробкой передач версии BB у официальных дилеров можно приобрести за 298 600 грн – почти на 40 тыс. грн дешевле. Укомплектованная камерой заднего вида и системой DVD для пассажиров заднего ряда версия 5-местного внедорожника с АКПП обойдется теперь на 45 тыс. грн меньше – ее цена во время акции составляет 316 300 грн. 7-ми местная Subaru Tribeca стала дешевле на 46 тыс. грн – ее новая стоимость составляет 306 200 грн.

Image

Все автомобили укомплектованы новым горизонтально-оппозитным двигателем объемом 3,6 литра мощностью 258 л.с. При покупке официального автомобиля владелец получает 3-х летнюю гарантию от завода-производителя, возможность обслуживания на сертифицированных сервисных станциях, оригинальные запасные части и конечно же легальный автомобиль за который уплачены все налоги и пошлины. Все автомобили в автосалонах официальных дилеров адаптированы и сертифицированы для эксплуатации в условиях Украины.

Ценовые скидки распространяются на модели 2007 года выпуска, количество автомобилей ограничено.

Image

Оценка материала:

4.44 / 9
Subaru Tribeca по эксклюзивной цене 4.44 5 9
Прес-релізи / Авторинок
15.04.2008 20:22 19257
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 352
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 295
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 272
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 260
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 367