НОВИНИ ДНЯ: У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина  Синоптики попереджають про негоду 18 квітня: де будуть грози, мокрий сніг і "мінус"  Байден опинився по один бік із Путіним: Bloomberg про помилкові кроки Білого дому  Ситуація на східному фронті значно погіршилася – The New York Times оприлюднила три ключові проблеми України  Бити, поки не зрозуміють: Воллес назвав єдиний варіант протидії ударам РФ та Ірану  Заморозки і не тільки: синоптики розповіли про погоду у найближчі дні  Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Українівсі новини дня
Прес-релізи
Інше
16.04.2008 14:12 16557

«EIA: електроніка і промислова автоматизація» — найбільша в україні виставка у сфері промислової автоматизації

15 квітня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» розпочала свою роботу третя міжнародна виставка «EIA: електроніка і промислова автоматизація», організатором якої виступає компанія «Євроіндекс». Виставка проходить за підтримки Українського союзу промисловців і підприємців.

Основні виробничі фонди українських підприємств вимагають серйозної модернізації, що стимулює розвиток ринку промислової автоматизації. Саме тому зростає й інтерес до виставки «EIA: електроніка і промислова автоматизація» як з боку виробників обладнання, так і кінцевих споживачів: за три роки за кількістю компаній-учасників і спектром представленої продукції вона стала найбільшою в Україні у галузі промислової автоматизації.

У виставці беруть участь майже 60 компаній з України, Німеччини, Росії. Сучасні компоненти, технології та рішення для промислової автоматизації демонструють світові бренди: ABB, Moeller Electric, Siemens, Tyco Electronics, а також провідні українські компанії: VD MAIS, Dacpol, ТКD, «Елакс», «Інкомтех-Проект», «ІФМ-електронік», «Київприлад», «Клінкманн Україна», «Контрон-Україна», «КонтролТех», «КСК Автоматизація», «Логікон», «ЛТАВА», «Проксис», «Скіф Контрол», «Системи реального часу», «СЕА», «Техноімпекс», «Укргазгеоавтоматика», «Холит Дейта Системс», «Філур Електрик», «Харків прилад». Загалом на виставці представлені 232 торговельні марки.

Цього року на виставці вперше організовано Центр кар'єрної інформації, який допоможе відвідувачам відкрити нові можливості для кар'єрного зростання, а учасникам — знайти гідних кандидатів на вакантні посади. Автори проекту — компанії «Євроіндекс» і HeadHunter.COM.UA.

Майданчиком для живого спілкування фахівців і обговорення актуальних професійних проблем стануть заходи ділової програми виставки.

Одночасно з виставкою «EIA: електроніка і промислова автоматизація» проходить дванадцята міжнародна виставка енергетики, електротехніки та енергоефективності elcomUkraine.

Найповнішу інформацію про заходи виставки та поточні події ви завжди отримаєте у прес-центрі, а також в Інтернеті на сайті www.asutp.euroindex.ua.

Контактна особа: Юлія Качанова, PR-менеджер, компанія «Євроіндекс». E-mail: kachanova@eindex.kiev.ua, тел.: (044) 461-9303 або 537-0671 (прес-центр на виставці).

Оценка материала:

4.57 / 7
«EIA: електроніка і промислова автоматизація» — найбільша в україні виставка у сфері промислової автоматизації 4.57 5 7
Прес-релізи / Інше
16.04.2008 14:12 16557
Еще материалы раздела «Інше»