<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватимевсі новини дня
Прес-релізи
Інше
16.04.2008 14:13 15263

«НКАТ» — єдина спеціалізована виставка в Україні

15 квітня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» розпочала свою роботу третя міжнародна виставка «Насоси. Компресори. Арматура. Теплоенергетика». Організатор — компанія «Євроіндекс».

У експозиції «НКАТ» понад 60 компаній з України, Австрії, Македонії, Німеччини, Польщі, Росії, Туреччини, Франції, Чехії представляють новітні технології та сучасне обладнання для переоснащення промислових і комунальних підприємств — загалом понад 130 торговельних марок.

Серед учасників виставки — такі відомі компанії, як Atlas Copco, D&#220;RR TECHNIK, Festo, MZT PUMPI, Volz Group, «Альцест», Завод газового устаткування «Альфа-газпромкомплект», «Далгакіран Компресор Україна», «Екомак», «Інтек Вакуум Україна», «ІТО», «Камоцци-Пневматик-Симферополь», «Колосаль», «Компрессорс Інтернешнл», «МЕЛКОМ», «Повітряні системи», «Телеком-Пневматик», «Тех-Ін Про», «ТехноТрейд», «Техприлад», Торговий дім «Віктер Плюс», УКРРОСМЕТАЛ, «Хаджі Айваз» та інші. Площа стендів виставки складає майже 800 кв. м.

Виставка «НКАТ 2008» проходить одночасно з найбільшою в Україні міжнародною виставкою енергетики, електротехніки та енергоефективності elcomUkraine. Синергія цих подій дозволить учасникам «НКАТ» встановити ще більше корисних контактів з керівниками підприємств ПЕК, головними інженерами та енергетиками, керівниками інженерно-технічних служб промислових підприємств різних галузей промисловості, а також представниками проектних, будівельних і монтажних організацій, які щорічно приїжджають на elcomUkraine з усіх регіонів України.

Цього року на виставці вперше організовано Центр кар'єрної інформації «Кар’єрна майстерня», який допоможе відвідувачам відкрити нові можливості для кар'єрного зростання, а учасникам — знайти гідних кандидатів на вакантні посади. Автори проекту — компанії «Євроіндекс» і Headhunter.COM.UA.

Найповнішу інформацію про заходи виставки та поточні події ви завжди отримаєте у прес-центрі, а також в Інтернеті на сайті www.nkat.euroindex.ua.

Контактна особа: Юлія Качанова, PR-менеджер, компанія «Євроіндекс». E-mail: kachanova@eindex.kiev.ua, тел.: (044) 461-9303 або 537-0671 (прес-центр на виставці).

Оценка материала:

4.17 / 6
«НКАТ» — єдина спеціалізована виставка в Україні 4.17 5 6
Прес-релізи / Інше
16.04.2008 14:13 15263
Еще материалы раздела «Інше»