<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
Прес-релізи
Будівельна
17.04.2008 15:43 20655

Нова віконна система GENEO®, виготовлена з високотехнологічного матеріалу RAUFIPRO®

Як преміум – бренд, що пропонує технології на основі полімерів, REHAU є світовим лідером у галузях будівництва, автомобілебудування та індустрії. Ми спеціалізуємося на перспективних розробках, таких, як нова високоенергетична система віконних профілів GENEO®.

Відповідальне та дбайливе ставлення до сировини, що весь час зменшується, набуває все більшого значення в будівельній галузі. Оскільки найбільша втрата тепла в будівлі відбувається найчастіше через недостатньо добре ізолюючі віконні та фасадні елементи, то під час розробки нової генерації віконних профілів REHAU найголовнішим завданням були їх відмінні енергетичні властивості. Результатом розробок став новий етап розвитку віконного будівництва, революційне поєднання високотехнологічного матеріалу REHAU RAU-FIPRO® та інновативної конструкції з профілю REHAU GENEO®.

Неперевершена теплоізоляція

GENEO – це найкраща щодо енергозбереження система з віконного профілю, яка існує цього часу на ринку з монтажною глибиною 86 мм. За допомогою профілів системи GENEO стало можливим створення енергозберігаючих вікон цього класу. Вони створюють сприятливий клімат, до якого завжди прагнули забудовники. Найголовнішим є те, що нова система відповідає всім енергетичним вимогам, не погіршуючи при цьому високу звукоізоляцію та ефективний захист від зламу. За допомогою системи GENEO виробляються вікна зі звукоізоляцією класу 5 та захистом від зламу класу 2 без посилення сталлю та одночасно повністю використовуються теплозберігаючі властивості. Завдяки армуванню з волокнистого композитного матеріалу можна повністю відмовитися від сталі, що в свою чергу виключає утворення мостиків холоду. Система з середнім ущільненням та додатковими термомодулями дозволяє досягнути значень теплоізоляції на рівні стандартів дому з нульовим споживанням енергії зі стандартною монтажною шириною. Таким чином, наприклад, власник будинку з новими вікнами з системи GENEO MD plus може щороку економити до 1341 літру нафти – на сьогоднішній день – це близько 1006 ? – та одночасно звільнювати оточуюче середовище мінімум від 3 тон CO2.*

Неповторний, інноваційний та орієнтований на майбутнє

Розроблений спеціально для системи GENEO високотехнологічний матеріал RAU-FIPRO пропонує вже під час монтажу вікон раніше невідомі переваги. Волокнисті композитні матеріали були випробувані роками в найважчих умовах в літакобудуванні та у Формулі 1. В системі GENEO цей матеріал використано в якості ядра профілю, він сприяє виключній стабільності та жорсткості на скручування – та все це без зусиль. Системи такого класу зі сталевим армуванням до 40% важчі, ніж система GENEO. Це свідчить, перш за все, про швидке та легке виробництво, транспортування та монтаж. Запатентована інтегрована підсилювальна система «IVS», оснащена інтегрованим гвинтовим каналом та додатковим доданням поперечної жорсткості, дає можливість досягти найвищої стабільності закріплення гвинтового з‘єднання та значної стабільності основи профілю. Все це, однак, не означає, що переробники мають багато інвестувати. Переробку профілю GENEO можна здійснювати на вже встановленому обладнанні за допомогою звичних процесів, як, наприклад, зварювання.

Найбільш комфортний та функціональний

Серед переваг вікон з системи GENEO є не лише найвища енергоефективність. Вони міцні, орієнтовані на майбутнє та пропонують максимальний комфорт. За допомогою найкращої звукоізоляції вони забезпечують приємну тишу, а за допомогою виключного захисту проти зламу – оптимальну безпеку. Вражає також легкість відкривання та закривання. Абсолютно нове ущільнення помітно зменшує друк при закриванні. Це забезпечує більшу якість життя. Оскільки орієнтованість на майбутнє тісно пов‘язана з позитивним балансом оточуючого середовища, система GENEO оптимально забезпечує стандартизоване вторинне використання ресурсів, що забезпечується визначеним циклом матеріалу RAU-FIPRO.

Image

Image

Оценка материала:

3.20 / 5
Нова віконна система GENEO®, виготовлена з високотехнологічного матеріалу RAUFIPRO® 3.20 5 5
Прес-релізи / Будівельна
17.04.2008 15:43 20655
Еще материалы раздела «Будівельна»