НОВИНИ ДНЯ: Зміна тренду: споживчі настрої українців покращилися з початком весни  Чи знищать Кримський міст до середини липня: реакція ВМС на статтю The Sun  Як розтопити вершкове масло: кілька порад  Коли Чистий четвер 2024 року: історія, традиції, що можна і не можна робити  В Україну йде сильне похолодання з дощами та грозами: де і коли зіпсується погода  Дрони змінюють війну в Україні, як танки під час Першої світової, - WP  Яєчний паштет із волоськими горіхами: рецепт чудової холодної закускивсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
22.04.2008 12:24 14432

Визначилися фіналісти «DJUICE ГОЛ 2008»!

19 квітня в ході Регіонального етапу Всеукраїнського шкільного Чемпіонату з футболу «DJUICE ГОЛ 2008» та Чемпіонату груп підтримки «DJUICE ФАН 2008» визначились фіналісти. Серед 128-ми команд, які вийшли на змагання етапу, залишились лише 8 переможців: 4 хлопчачі та 4 дівочі команди.

Таким чином, до Національного фіналу пройшли команди хлопців із Вінниці, Дніпропетровська, Миколаєва та Тернополя. Серед груп підтримки перемогли команди дівчат із Кам’янця-Подільського, Новоукраїнки Кіровоградської області, Харкова та Херсона.

Змагання Регіонального етапу відбулись у центральних містах чотирьох регіональних груп: Києві, Львові, Одесі та Харкові. Загальна кількість учасників склала близько 900 школярів. Усі команди-учасниці етапу вже стали чемпіонами своїх міст. А нинішній тур визначив переможців Регіонального етапу змагань.

Регіон «DJUICE ГОЛ 2008» «DJUICE ФАН 2008»

Північ Вінниця, СШ №33 Новоукраїнка (Кіровоградська область), СШ №7

Схід Дніпропетровськ, СШ № 147 Харків, СШ № 124

Південь Миколаїв, СШ № 40 Херсон, СШ № 32

Захід Тернопіль, СШ № 27 Кам’янець-Подільський, Гімназія №1

З числа переможців Регіонального етапу визначаться остаточні чемпіони у обох Чемпіонатах. Це відбудеться у ході фінальних змагань 17 травня у Києві, на Майдані Незалежності. Таким чином, серед фіналістів визначиться єдина команда-переможниця Чемпіонату «DJUICE ГОЛ 2008», на яку очікує подорож до Італії. У свою чергу, серед фіналістів Чемпіонату груп підтримки «DJUICE ФАН 2008» визначиться команда-чемпіон, яка отримає приз у вигляді майстер-класу з відомим українським танцюристом Владиславом Ямою.

Довідка про бренд:

DJUІCE – молодіжний міжнародний бренд, що був розроблений і запущений компанією Telenor (партнером «Київстар») у Швеції в 2002 році, а після широкомасштабних досліджень адаптований для українського ринку. Сьогодні DJUІCE, окрім України, успішно працює у Швеції, Норвегії, Угорщині, Бангладеш, Чорногорії та Пакистані. DJUІCE має унікальне позиціонування на ринку, що забезпечує йому визнання молодих користувачів мобільного зв'язку. Таким чином, абонентами DJUІCE в Україні є 9,05 млн осіб (станом на 01.04.2008).

Повну інформацію про Чемпіонат «DJUICE ГОЛ 2008» та «DJUICE ФАН 2008» можна отримати в режимі 24Х7 на офіційних web- та wap-порталах «DJUICE ГОЛ 2008» – www.djuice.com.ua або wap.djuice.com.ua.

Оценка материала:

3.89 / 9
Визначилися фіналісти «DJUICE ГОЛ 2008»! 3.89 5 9
Прес-релізи / IT та зв'язок
22.04.2008 12:24 14432
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»
  • Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков

    В Харькове существует множество провайдеров, предлагающих разнообразные услуги по подключению к интернету. Они конкурируют между собой, предоставляя широкий спектр тарифов и услуг, чтобы привлечь как можно больше клиентов.

    IT та зв'язок 25.03.2024 268
  • Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади

    Сучасній людині важко уявити своє життя без мобільного телефона. Адже в цьому пристрої поєднується стільки функцій, що ви можете завжди залишатися на зв’язку, працювати з документами, грати в ігри чи робити фото. Головне для цього всього – справність смартфона.

    IT та зв'язок 12.03.2024 307
  • Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом

    Якщо Pixel 6 та 6 Pro завоювали шанувальників завдяки чудовим камерам та штучному інтелекту, то нова 7-а серія смартфонів Google претендує на звання конкурента гігантів. Щоб розбавити ринковий тандем Apple-Samsung, гаджети отримали надпотужний процесор, шикарні камери та покращену автономність. Фахівці магазину електроніки AVIC з'ясували, чому Google Pixel 7 і 7 Pro не гірші від флагманів інших брендів, що вони пропонують користувачам і в чому переваги кожного з апаратів.

    IT та зв'язок 09.03.2024 516
  • Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу

    Найбільш популярним хмарним сервісом у сфері платформених та інфраструктурних послуг є Amazon Web Services. Застосовують його вже майже 20 років такі мегакорпорації, як Кока-Кола, Нетфлікс, БМВ та інші. Все частіше можливостями користуються і порівняно невеликі підприємства. Ознайомитися з можливостями та перевагами AWS користувачі з України можуть на https://www.softwareone.com/uk-ua/cloud-services/aws. Досить довго хмара знаходилася в лідерах за прибутками, проте поступилася у 2010 році Майкрософт Азур.

    IT та зв'язок 06.03.2024 374
  • Особливості просування сайтів Особливості просування сайтів

    Розкручений веб-сайт може стати для свого власника справжнім золотим дном. Наявність топового майданчика – це трамплін до зростання продажів. Адже те що з Мережі можна отримувати готових клієнтів – це факт, що підтверджено на практиці. І необхідно для цього лише мати інтернет-ресурс, який правильно налаштований.

    IT та зв'язок 01.03.2024 341