<
НОВИНИ ДНЯ: Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.04.2011 18:15 6008

Лидер фракции Блока Черновецкого арестован по решению суда

Печерский районный суд Киева дал санкцию на арест лидера фракции Блока Черновецкого Дениса Комарницкого.

Как сообщает агентство «Интерфакс-Украина» со ссылкой на адвоката Д.Комарницкого Андрея Федура, Печерский райсуд в понедельник вынес решение об избрании меры пресечения Д.Комарницкому в виде содержания под стражей сроком на два месяца.

Ранее сообщалось, что следователь прокуратуры внес представление в суд на арест Д.Комарницкого. Первый заместитель генерального прокурора Ренат Кузьмин на брифинге сообщил, что в отношении Д.Комарницкого возбуждено уголовное дело по подозрению в совершении разбойного нападения.

 

Оценка материала:

4.00 / 6
Лидер фракции Блока Черновецкого арестован по решению суда 4.00 5 6
Життя та Стиль / Суспільство
11.04.2011 18:15 6008
Еще материалы раздела «Суспільство»