<
НОВИНИ ДНЯ: Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травнівсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
25.04.2008 13:06 20545

Новый автоцентр SUBARU в Запорожье

Дистрибьюторская компания «Субару Украина» расширила свою дилерскую сеть новым автоцентр в Запорожье. 18 апреля компания «Меркурий», официальный дилер Subaru в Украине, открыла новый концептуальный автоцентр Subaru в Запорожье.

Это один из самых больших центров дилерской сети «Субару Украина».

Центр построен в соответствии со всеми корпоративными стандартами Subaru. Главная задача автосалона – делать приобретение автомобиля максимально удобным для покупателя. В новом комплексе будет предоставляться полный спектр услуг по продаже автомобилей, запчастей и аксессуаров. Посетители смогут получить исчерпывающую информацию обо всех моделях Subaru, представленных на рынке Украины, а также протестировать любой из понравившихся автомобилей.

«Мы всегда работаем над повышением качества обслуживания наших клиентов, укрепляя таким образом имидж нашей торговой марки в Украине. Открытие нового автоцентра в Запорожье – это еще один шаг к тому, чтобы максимально охватить всех потенциальных покупателей автомобилей Subaru и вовремя предоставлять качественные услуги существующим владельцам наших машин», – отметил генеральный директор компании «Субару Украина» Такита Шиничиро.

Сформирован штат профессиональных сотрудников, способных оказать любые услуги по приобретению автомобиля: консультацию при выборе модели, оформление покупки в кредит, лизинг, страхование и регистрацию.

В первоочерёдных планах компании «Меркурий» – запуск комплекса предпродажного и послепродажного обслуживания, оснащённого ультрасовременным оборудованием, согласно корпоративным стандартам. Старт работы сервисного центра, который будет рассчитан на шесть постов, запланирован на май текущего года.

Это уже второй центр Subaru в Запорожье. Первый автосалон находится по адресу просп. Ленина, 146, СТО – по ул. Юности, 147. Посетить новый автоцентр можно по ул. Матросова, 11.

Image

Image

Оценка материала:

4.20 / 5
Новый автоцентр SUBARU в Запорожье 4.20 5 5
Прес-релізи / Авторинок
25.04.2008 13:06 20545
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 352
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 295
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 272
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 260
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 367