НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконуєвсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
25.04.2008 13:29 19729

Почти полмиллиона посетителей зафиксировано статистикой Web-ресурса Board.KOMPASS.UA за первый год его работы

16 апреля 2007 года на Национальном портале KOMPASS.UA был открыт новый раздел Международная доска объявлений, для чего был создан web-ресурс Board.KOMPASS.UA. За год его работы статистическим счетчиком было зафиксировано 302 712 посетителей сайта.

По информации исследований, проведенных специалистами компании КОМПАСС Украина, основную аудиторию ресурса Board.KOMPASS.UA составили менеджеры отделов продаж, снабжения и маркетинга. Из них наибольшая часть посетителей представлена украинскими и российскими специалистами, – соответственно в среднем 64,06% и 21,77% от общего количества посетителей. Остальная часть представлена посетителями из Беларуси, Молдовы, Казахстана, Германии, Китая, США и других стран (в среднем около 11,42%).

В настоящее время статистика web-ресурса Board.KOMPASS.UA фиксирует в среднем 1-1,5 тыс. посетителей в день. Основная часть аудитории приходит из закладок (в среднем, около 63,89%) и при помощи поиска в поисковых системах Google (12,07%), Яндекс (5,03%), Мета (3,73%) и других.

На текущий момент в базе данных ресурса Board.KOMPASS.UA размещено 2273 объявления. В первой пятерке по количеству размещенных материалов находятся рубрики «Строительство. Архитектура» (349 объявлений), «Оборудование. Инструмент. Материалы» (285 объявлений), «Услуги в разных сферах» (217 объявлений), «Тяжелая и электронная промышленность» (171 объявление) и «Транспорт» (165 объявлений).

«Сравнительно небольшое количество объявлений объясняется строгими стандартами и правилами web-ресурса Board.KOMPASS.UA. Модераторы следят, чтобы на сайте не было дублей. Кроме того, по истечению срока размещения объявлений система рассылает пользователям, которые их разместили, электронные письма с просьбой обновить/удалить материал. Если пользователь не откликнулся на данное сообщение, то через месяц объявление удаляется из базы. Таким образом, информация, размещенная на ресурсе Board.KOMPASS.UA, содержится в актуальном состоянии», – поясняет Виталий Шептун, начальник отдела маркетинга и рекламы компании «КОМПАСС Украина».

Справка:

Доска объявлений КОМПАСС предназначена для бесплатного и платного размещения информации о продаже/покупке продукции или предоставлении услуг компаний всех форм деятельности. Является структурным проектом Национального портала KOMPASS.UA.

Image

Оценка материала:

3.38 / 8
Почти полмиллиона посетителей зафиксировано статистикой Web-ресурса Board.KOMPASS.UA за первый год его работы 3.38 5 8
Прес-релізи / IT та зв'язок
25.04.2008 13:29 19729
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»
  • Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков

    В Харькове существует множество провайдеров, предлагающих разнообразные услуги по подключению к интернету. Они конкурируют между собой, предоставляя широкий спектр тарифов и услуг, чтобы привлечь как можно больше клиентов.

    IT та зв'язок 25.03.2024 232
  • Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади

    Сучасній людині важко уявити своє життя без мобільного телефона. Адже в цьому пристрої поєднується стільки функцій, що ви можете завжди залишатися на зв’язку, працювати з документами, грати в ігри чи робити фото. Головне для цього всього – справність смартфона.

    IT та зв'язок 12.03.2024 284
  • Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом

    Якщо Pixel 6 та 6 Pro завоювали шанувальників завдяки чудовим камерам та штучному інтелекту, то нова 7-а серія смартфонів Google претендує на звання конкурента гігантів. Щоб розбавити ринковий тандем Apple-Samsung, гаджети отримали надпотужний процесор, шикарні камери та покращену автономність. Фахівці магазину електроніки AVIC з'ясували, чому Google Pixel 7 і 7 Pro не гірші від флагманів інших брендів, що вони пропонують користувачам і в чому переваги кожного з апаратів.

    IT та зв'язок 09.03.2024 477
  • Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу

    Найбільш популярним хмарним сервісом у сфері платформених та інфраструктурних послуг є Amazon Web Services. Застосовують його вже майже 20 років такі мегакорпорації, як Кока-Кола, Нетфлікс, БМВ та інші. Все частіше можливостями користуються і порівняно невеликі підприємства. Ознайомитися з можливостями та перевагами AWS користувачі з України можуть на https://www.softwareone.com/uk-ua/cloud-services/aws. Досить довго хмара знаходилася в лідерах за прибутками, проте поступилася у 2010 році Майкрософт Азур.

    IT та зв'язок 06.03.2024 348
  • Особливості просування сайтів Особливості просування сайтів

    Розкручений веб-сайт може стати для свого власника справжнім золотим дном. Наявність топового майданчика – це трамплін до зростання продажів. Адже те що з Мережі можна отримувати готових клієнтів – це факт, що підтверджено на практиці. І необхідно для цього лише мати інтернет-ресурс, який правильно налаштований.

    IT та зв'язок 01.03.2024 314