<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
05.05.2008 13:44 20966

«Київстар» пропонує нову послугу «Інтернет 3G»

Найбільший національний оператор мобільного зв’язку «Київстар» з 1 травня запропонував своїм абонентам нову послугу «Інтернет 3G», яка дозволить користуватися бездротовим доступом до мережі Інтернет на швидкості до 3,6 Мбіт/с. Ця послуга є результатом співробітництва компаній «Київстар» та «Укртелеком» (мережа «Утел»).

Для того щоб скористатися послугою «Інтернет 3G» абонент повинен:

• в Центрі обслуговування абонентів «Київстар» укласти відповідну угоду та отримати спеціальну SIM-карту «Інтернет 3G»

• використовувати телефон або модем, що підтримує стандарт 3G (стандарт UMTS 2100 MHz, бажано з HSDPA)

• у ручному режимі на телефоні або модемі зареєструватися в мережі «Утел»

• на персональному комп'ютері або КПК створити з'єднання через точку доступу 3g.kyivstar.net

• встановити підключення до Інтернету.

Тарифікація послуги «Інтернет 3G»

Початковий платіж при підключенні 0 грн

Щомісячна абонентна плата 50,00 грн

Безкоштовний обсяг даних на місяць 600 Мб

Вартість 1 Мб, понад безкоштовний обсяг 0,15 грн

Якщо телефон або модем абонента підтримує тільки базову функцію 3G – WCDMA, то це дозволить завантажувати й передавати дані на швидкості до 384 Кбіт/с, а якщо й функцію HSDPA – то на швидкості до 3,6 Мбіт/с. Фактична швидкість залежить від якості роботи мережі «Утел», а також характеристик вашого мобільного пристрою.

Спеціальна SIM-карта «Інтернет 3G» працює в 2-х мережах. Зареєструвавши її в мережі 3G «Утел», абонент зможе користуватися послугою «Інтернет 3G». За відсутності сигналу «Утел», можна зареєструвати телефон або модем з SIM-картою «Інтернет 3G» в мережі «Київстар» та скористатися послугою «Мобільний Інтернет XL», WAP-доступом або традиційним доступом до мережі Інтернет з використанням GPRS. В обох мережах абонент зможе користуватися послугами «USSD перевірка рахунку» і «USSD поповнення рахунку», отримувати вхідні інформаційні текстові повідомлення. Всі інші послуги доступні лише з основної SIM-карти.

В міжнародному роумінгу надається не послуга «Інтернет 3G», а послуги з передачі даних, включаючи послугу «Мобільний Інтернет XL», через точку доступу 3g.kyivstar.net, які тарифікуються згідно з діючим тарифним планом абонента.

Користувач послуги «Інтернет 3G» може поповнювати рахунок всіма існуючими способами (USSD, WEB/WAP, банківський платіж), за винятком послуги IVR. Інформацію про залишок коштів на рахунку, а також про залишок безкоштовного обсягу трафіку можна отримати через систему «Мій Київстар» або шляхом відправлення USSD-запиту *111# (кошти) та *122# (безкоштовний трафік).

Компанія «Київстар» залишає за собою змінити умови надання послуги «Інтернет 3G», про що користувачі послуги будуть повідомлені додатково. У разі призупинення надання послуги абоненти зможуть користуватися послугою «Мобільний Інтернет XL».

Детальніше про нову послугу «Інтернет 3G» дивіться на сайті компанії «Київстар» www.kyivstar.ua.

Довідка про компанію:

Національний мобільний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку, якому довіряють своє спілкування 23,7 млн осіб (станом на 1.04.08). «Київстар» забезпечує покриття території, де мешкає 99,9% жителів України, охоплюючи своєю мережею усі великі та малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні шляхи, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги GPRS на всій території свого покриття України, забезпечує послуги передачі даних на базі технології EDGE на території України, де проживає 80% населення, а також надає роумінгові послуги в 186 країнах на 5 континентах світу. «Київстар» забезпечує мешканців України найсучаснішими телекомунікаційними послугами за доступними цінами.

Оценка материала:

4.60 / 5
«Київстар» пропонує нову послугу «Інтернет 3G» 4.60 5 5
Прес-релізи / IT та зв'язок
05.05.2008 13:44 20966
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»