НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконуєвсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
13.05.2008 12:07 19642

МТС объявляет о начале продаж в Украине смартфона BlackBerry® Pearl

Киев, Украина – Оператор мобильной связи МТС-Украина, 100%-ная дочерняя компания ОАО «Мобильные ТелеСистемы» (NYSE: MBT), объявляет о начале продаж интеллектуального устройства BlackBerry® Pearl 8100, который является одним из самых компактных смартфонов в мире и отличается широким набором разнообразных функций.

BlackBerry® от МТС – это комплексное инновационное решение, которое обеспечивает надежный удаленный доступ к корпоративной электронной почте абонента непосредственно с мобильного телефона. На данный момент услуга доступна корпоративным абонентам МТС как в сети МТС в Украине, так и в сетях партнеров компании по GPRS-роумингу.

Отныне новые или уже существующие пользователи сервиса BlackBerry® от МТС могут стать владельцами смартфона BlackBerry® Pearl 8100, который удачным образом сочетает в себе стильный компактный дизайн и огромный набор функций, необходимых для ведения бизнеса, а также проведения досуга. До этого в продаже была доступна только одна модель в среднеценовом сегменте – BlackBerry® 8700g.

Смартфон BlackBerry® Pearl 8100 отличается компактностью и легкостью, его размеры составляют всего 107x51x14 мм, а вес – всего 88 гр. При этом терминал поддерживает полный спектр бизнес-функций BlackBerry® от МТС:

  • мгновенная отправка и получение электронной почты, которая автоматически синхронизируется с настольным компьютером
  • использование корпоративной адресной книги в любое время, в любой точке покрытия МТС в Украине и в сетях партнеров компании по GPRS-роумингу
  • просмотр вложений популярных форматов, таких как Microsoft® Word (DOC), Excel (XLS), Power Point (PPT), Adobe® (PDF), картинок (в форматах JPG, GIF, BMP, TIFF), Zip-архивов (ZIP), HTML-страниц
  • Использование календаря и заметок, которые удаленно и автоматически синхронизируются с почтовой программой в настольном компьютере.

Среди технических особенностей смартфона – LCD-дисплей (240x260 точек, более 65 тыс. цветов), встроенная камера и модуль Bluetooth, слот для карт памяти формата microSD, поддержка MMS, MP3-рингтонов, громкой связи, возможность использования устройства в качестве модема. Аппарат предназначен для работы в сетях GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 МГц).

Для приобретения смартфона BlackBerry® Pearl 8100, а также для подключения к услуге BlackBerry® от МТС следует обратиться в центр обслуживания корпоративных абонентов МТС-Украина.

Детальную информацию об услуге BlackBerry® от МТС и смартфоне BlackBerry® Pearl 8100, а также фотографии устройства можно получить на сайте компании по адресу www.mts.com.ua.

Image

Image

Оценка материала:

3.29 / 7
МТС объявляет о начале продаж в Украине смартфона BlackBerry® Pearl 3.29 5 7
Прес-релізи / IT та зв'язок
13.05.2008 12:07 19642
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»
  • Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков

    В Харькове существует множество провайдеров, предлагающих разнообразные услуги по подключению к интернету. Они конкурируют между собой, предоставляя широкий спектр тарифов и услуг, чтобы привлечь как можно больше клиентов.

    IT та зв'язок 25.03.2024 232
  • Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади

    Сучасній людині важко уявити своє життя без мобільного телефона. Адже в цьому пристрої поєднується стільки функцій, що ви можете завжди залишатися на зв’язку, працювати з документами, грати в ігри чи робити фото. Головне для цього всього – справність смартфона.

    IT та зв'язок 12.03.2024 284
  • Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом

    Якщо Pixel 6 та 6 Pro завоювали шанувальників завдяки чудовим камерам та штучному інтелекту, то нова 7-а серія смартфонів Google претендує на звання конкурента гігантів. Щоб розбавити ринковий тандем Apple-Samsung, гаджети отримали надпотужний процесор, шикарні камери та покращену автономність. Фахівці магазину електроніки AVIC з'ясували, чому Google Pixel 7 і 7 Pro не гірші від флагманів інших брендів, що вони пропонують користувачам і в чому переваги кожного з апаратів.

    IT та зв'язок 09.03.2024 477
  • Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу

    Найбільш популярним хмарним сервісом у сфері платформених та інфраструктурних послуг є Amazon Web Services. Застосовують його вже майже 20 років такі мегакорпорації, як Кока-Кола, Нетфлікс, БМВ та інші. Все частіше можливостями користуються і порівняно невеликі підприємства. Ознайомитися з можливостями та перевагами AWS користувачі з України можуть на https://www.softwareone.com/uk-ua/cloud-services/aws. Досить довго хмара знаходилася в лідерах за прибутками, проте поступилася у 2010 році Майкрософт Азур.

    IT та зв'язок 06.03.2024 348
  • Особливості просування сайтів Особливості просування сайтів

    Розкручений веб-сайт може стати для свого власника справжнім золотим дном. Наявність топового майданчика – це трамплін до зростання продажів. Адже те що з Мережі можна отримувати готових клієнтів – це факт, що підтверджено на практиці. І необхідно для цього лише мати інтернет-ресурс, який правильно налаштований.

    IT та зв'язок 01.03.2024 314