<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.07.2011 16:42 1386

Задержан начальник Одесского морского торгового порта

Начальник государственного предприятия «Одесский морской торговый порт» задержан в пятницу, решается вопрос об избрании ему меры пресечения.

Как сообщает «Интерфакс-Украина», прокуратура Крыма расследует уголовное дело в отношении начальника ГП «Одесский морской торговый порт» по факту совершения преступления, предусмотренного частью 2 ст 364 Уголовного кодекса (злоупотребление властью или служебным положением).

«Указанное должностное лицо, злоупотребляя служебным положением, незаконно потратил в интересах коммерческой структуры на ремонт отеля «Одесса» более 170 тыс грн», - сообщила пресс-служба прокуратуры.

 

Оценка материала:

4.29 / 7
Задержан начальник Одесского морского торгового порта 4.29 5 7
Життя та Стиль / Суспільство
22.07.2011 16:42 1386
Еще материалы раздела «Суспільство»