<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.06.2008 14:39 14409

Юлия Тимошенко не мешает своему мужу зарабатывать деньги

На вопрос журналистов о доходах мужа, получившем в 2007 году 3,5 млн грн, Юлия Тимошенко ответила со всей откровенностью: «Я в бизнес своего мужа не вмешиваюсь. Все вопросы к нему. Учитывая, что у меня очень мало свободного времени, я детали не знаю».

Молчание — золото. Это вовсе не пустые слова, а весьма выгодная тактика увеличения благосостояния семьи. Если ты перестанешь спрашивать у своей лучшей (худшей) половины сколько он (она) заработал (а), тем лучше. И ни в коем случае нельзя интересоваться источниками доходов. Иначе получится как в фильме «Мистер и миссис Смит» — скандалы и порча домашнего имущества.

Именно так и поступает премьер Юлия Тимошенко.

Оценка материала:

3.00 / 9
Юлия Тимошенко не мешает своему мужу зарабатывать деньги 3.00 5 9
Життя та Стиль / Суспільство
06.06.2008 14:39 14409
Еще материалы раздела «Суспільство»