<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єрвсі новини дня
07.12.2011 12:00 772

АФ «ENGARDE» визнана однією з провідних юридичних фірм

За підсумками дослідження «50 провідних юридичних фірм України» Адвокатська фірма «ENGARDE» зберегла позиції у верхній половині підсумкової таблиці.

Газета «Юридична практика» спільно з Видавничим домом «Комерсант-Україна» опублікували результати щорічного дослідження «50 провідних юридичних фірм України». За підсумками дослідження «50 провідних юридичних фірм України» Адвокатська фірма «ENGARDE» зберегла минулорічні позиції в першій половині підсумкової таблиці, впевнено посівши 21 рядок у рейтингу. В тому числі АФ «ENGARDE» посіла 17 позицію в рейтингу визнання юридичних фірм, в якому взяли участь представники 103 юридичних фірм, а також увійшла до п’ятдесяти кращих юридичних фірм України за показником фінансової ефективності.

Цього року дослідницька програма вперше детально вивчила спеціалізацію юридичних фірм, результатом чого стала публікація п’ятірок кращих фірм і юристів у 20 основних напрямках юридичної практики. Згідно з результатами дослідження АФ «ENGARDE» увійшла до п’ятірки провідних юридичних фірм України в галузі міжнародного арбітражу. В той самий час Керуючий партнер фірми, Ірина Назарова, була визнана однією провідних юристів України в галузях судової практики та міжнародного арбітражу, а Старший партнер АФ «ENGARDE» Андрій Вишневський рекомендований серед провідних юристів України в області реструктуризації та банкрутства.

***

Щорічне дослідження «50 провідних юридичних фірм України», яке газета «Юридична практика» проводить з 1997 року є єдиною незалежною публікацією про ринок юридичних послуг України. Метою даного дослідження є визначення провідних юридичних фірм України за низкою критеріїв: дохід, кількість юристів у штаті, ефективність, репутація та угоди і судові справи, які супроводжують юридичні фірми.

Всі результати дослідження і додаткові матеріали Ви можете знайти в газеті «Юридична практика» №49 (728) від 6 грудня 2011 року.

Оценка материала:

4.17 / 6
АФ «ENGARDE» визнана однією з провідних юридичних фірм 4.17 5 6
Бізнес / Новини підприємств
07.12.2011 12:00 772
Еще материалы раздела «Новини підприємств»