НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
14.12.2011 5736

День народження Юрія Луценко. Залиш побажання!

14 грудня відзначає свій День народження «в’язень свободи» Юрій Луценко. Без малого рік за ґратами Лук’янівського СІЗО, без вироку суду, без права вільного спілкування з родиною але під невсипним наглядом тюремної охорони.

«Життя дається людині, щоб вона розвинула себе і поділилася собою із оточуючими. В день народження, який завжди є днем підсумків, я хотів би бачити тих, для кого жив, працював і боровся ці 47 років. Даруйте за пафос, але для мене сенс життя – в суспільному результаті».

Юрій Луценко про найбажаніший подарунок у День народження

Відверто про життя у дев’яти метровій камері СІЗО в інтерв’ю, яке Юрій Луценко власноруч написав та передав з-за ґрат разом зі схемою Лук’янівського СІЗО – читайте 19 грудня в першому електронному номері Контрактів.

«Я сиджу на так званому спецпості особливого режиму в камері на 9 квадратних метрів на 3 чоловіки. На вікні – три комбінації ґрат, двері – під шістьма замками. В коридорі – охоронець. Щоденно – годинна прогулянка у бетонному дворику такого ж 9-метрового розміру. 7 кроків від стіни до стіни, турнік, зверху – сітка й колюча проволока».

Юрій Луценко: моє життя за ґратами


Залиш своє привітання Юрію Луценко!

Пані та Панове, залишаючи своє побажання пам’ятайте, що суд не виніс свій вирок, отже, провина Луценко на сьогоднішній день не доведена. Якщо Вам не вистачає добрих слів на адресу Юрія Віталійовича, краще в цей день промовчати. Щиро дякуємо Вам за розуміння!

 

За что второй год подряд судят не самого худшего экс-министра

Оценка материала:

3.56 / 9
День народження Юрія Луценко. Залиш побажання! 3.56 5 9
Політика / Україна
14.12.2011 5736
Еще материалы раздела «Україна»