<
НОВИНИ ДНЯ: Спека чи дощі: метеорологиня про погоду на літо 2024  ЗМІ опублікували список російських генералів, які народилися в Україні і знищують свою землю  З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloomberg  Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
03.02.2012 15:48 2640

Дмитро Жданов призначений директором АББ в Україні

До компанії АББ приєднався Дмитро Жданов, який має 17-річний досвід роботи в сфері енергетики, а перед приходом в АББ працював в групі "Енергетичний Стандарт"

Компанія АББ, лідер у галузі технологій для енергетики та автоматизації, оголосила про призначення Дмитра Жданова директором АББ в Україні. Ярослав Весели, який успішно керував компанією АББ в Україні в 2008-2011 роках, надалі буде очолювати напрямок «Системи для електроенергетики» в АББ в Чехії та Чеському кластері, куди також входять Україна, Угорщина та Словаччина.

 

Дмитро Жданов має 17-річний досвід роботи в енергетичній галузі. До приходу в компанію АББ, протягом останніх трьох років пан Жданов був директором з розвитку бізнесу групи «Енергетичний стандарт». У 2001-2008 роках він працював на різних посадах у міжнародній компанії «Шнейдер Електрик». Досвід роботи пана Жданова в 1990-х роках також включає три роки в компанії АББ в Україні, а свою кар'єру Дмитро починав в НЕК «Укренерго».

 

Завдяки роботі на різних управлінських посадах в сфері проектного менеджменту і роботи з ключовими клієнтами в міжнародних компаніях, що є постачальниками обладнання для енергетичного сектору, Дмитро Жданов добре знає енергетичний ринок України, і отриманий ним досвід буде корисним для подальшого розвитку АББ в Україні.

 

«За час роботи в Україні компанія АББ посіла лідерські позиції в ключових сегментах ринку. Моє завдання – це розширення спектру локальних послуг компанії АББ в Україні, підвищення ефективності співпраці з українськими партнерами і участь в ініціативах розвитку енергетичного сектору України, – заявив Дмитро Жданов. – Плани АББ в Україні амбітні, і ми докладемо всіх зусиль для досягнення запланованих результатів, роблячи при цьому свій внесок у модернізацію енергомереж і підвищення енергоефективності промисловості в Україні».

 

Дмитро Жданов закінчив Національний технічний університет «Київський політехнічний інститут» у 1996 році за спеціальністю «кібернетика енергетичних систем» (диплом з відзнакою). У 1997-1998 роках він навчався за програмою NORLET у сфері управління бізнесом. У 1998 р. прослухав курси в Університеті бізнесу та економіки в м. Умео (Швеція). У 2004-2005 роках брав участь у програмі з розвитку менеджменту FELIX. Дмитро володіє англійською, російською та українською мовами.

Про компанію АББ

Компанія АББ (www.abb.com) – лідер з технологій для енергетики та автоматизації. Технології АББ дозволяють промисловим підприємствам та енергетичним компаніям підвищувати свою продуктивність, знижуючи при цьому негативний вплив на довкілля. Компанія АББ працює у понад 100 країнах світу і нараховує близько 130 000 співробітників. В Україні компанія АББ розпочала роботу в 1992 році. Сьогодні в офісах АББ у Києві, Донецьку, Запоріжжі, Львові, Миколаєві, Севастополі та Харкові працюють понад 160 співробітників.

Оценка материала:

3.86 / 7
Дмитро Жданов призначений директором АББ в Україні 3.86 5 7
Бізнес / Новини підприємств
03.02.2012 15:48 2640
Еще материалы раздела «Новини підприємств»