<
НОВИНИ ДНЯ: Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкоювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.03.2012 08:02 3293

Дело владельца «Дорожного контроля» «утяжелили»

Прокуратура переквалифицировала дело об избиении соучредителя интернет-газеты «Дорожный контроль» Ростислава Шапошникова по более тяжкой статье.

Соответствующее решение приняла прокуратура Деснянского района Киева изучив материалы уголовного дела, которое возбуждено райуправлением милиции.

Прокуратура установила, что в отношении потерпевшего применено физическое насилие, опасное для жизни и здоровья, сообщает пресс-служба прокуратуры Киева.

Поэтому, прокуратурой переквалифицировано состав преступления в деле по ч. 2 ст. 186 УК Украины (грабеж, сопряженный с насилием, не опасным для жизни или здоровья потерпевшего) на ч. 2 ст. 187 УК (разбой, совершенный группой лиц по предварительному сговору).

Оценка материала:

5.00 / 1
Дело владельца «Дорожного контроля» «утяжелили» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.03.2012 08:02 3293
Еще материалы раздела «Суспільство»