<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові термінивсі новини дня
Політика
Україна
28.04.2012 18:00 1363

ЦИК «нарезал» округа

Центральная избирательная комиссия определила границы 225 одномандатных избирательных округов.

Решение озвучил председатель ЦИК Владимир Шаповал.

Шаповал назвал административно-территориальные единицы, которые входят в каждый округ, а также населенный пункт, в котором размещен центр каждого округа.

Среднее количество избирателей в одном округе, исходя из данных гоударственного реестра, составляет 161 140 чел, допустимое отклонение от этой численности - 12%.

Данное решение ЦИК должно быть обнародовано в газетах «Голос Украины» и «Урядовый курьер» не позднее 5 мая, передают «Комментарии».

 

 

Оценка материала:

0.00 / 0
ЦИК «нарезал» округа 4 5 1
Політика / Україна
28.04.2012 18:00 1363
Еще материалы раздела «Україна»