<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
28.05.2012 14:28 876

ENGARDE ― юридична фірма року з вирішення спорів за версією Lawyers World Magazine

АФ «ENGARDE» стала переможцем професійної британської премії Lawyers World Law Awards 2012 і визнана юридичною фірмою року в сфері вирішення спорів за версією видання Lawyers World Magazine.

Адвокатська фірма «ENGARDE» стала переможцем професійної британської премії Lawyers World Law Awards 2012 і визнана юридичною фірмою року в сфері вирішення спорів за версією видання Lawyers World Magazine. Щорічна премія Lawyers World Law Awards присуджується провідним юридичним фірмам по всьому світу за їх високі досягнення і високоякісну роботу в різних галузях права і відповідно до їх географічного розташування. Фірми обираються на основі опитування читачів журналу, в числі яких корпоративні керівники та юристи, банкіри і фінансисти, приватні та корпоративні інвестори, а також інші юридичні та фінансові експерти з питань корпоративного та фінансового права.

Lawyers World Magazine – відоме світове видання з корпоративного права, яке публікує на своїх сторінках цінні юридичні та корпоративні дослідження, останні зміни та новації в практиках злиттів і поглинань, реструктуризації, управління організаціями, банківському та фінансовому праві, ринках міжнародних капіталів, прямих інвестицій і венчурного капіталу, банкрутства та інших.

 

***

Контакти:

АФ «ENGARDE»

вул. Воровського, 4

Київ 04214

Україна

+38044 4987380

office@engarde-attorneys.com

www.engarde-attorneys.com

 

Оценка материала:

0.00 / 0
ENGARDE ― юридична фірма року з вирішення спорів за версією Lawyers World Magazine 4 5 1
Бізнес / Новини підприємств
28.05.2012 14:28 876
Еще материалы раздела «Новини підприємств»