<
НОВИНИ ДНЯ: Дев'ята планета існує: вчені оприлюднили нові докази  Необхідність продовжувати "СВО", умови переговорів та стратегічна поразка РФ: головні тези з інтерв'ю Лаврова російським пропагандистам  Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитуваннявсі новини дня
Бізнес
Економіка
28.11.2012 17:54 1060

90% роботодавців виплачують «тіньові» зарплати

З початку року працівники Державної податкової служби виявили численні порушення податкового законодавства в частині оплати праці: 90% підприємств в Україні виплачують зарплати з порушеннями.

Як повідомили у Державній податковій службі, під час перевірок виявлено 77 тис. найманих працівників, які працювали без оформлення трудових угод і не платили податки. За підсумками перевірок обсяг донарахованих та сплачених податків становить 15 млн грн.

Разом з тим з початку року податківці виявили майже 44 тис. громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність без відповідних документів і залучили їх до державної реєстрації. Обсяг податків, донарахованих до сплати, становить 12 млн грн.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
90% роботодавців виплачують «тіньові» зарплати 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
28.11.2012 17:54 1060
Еще материалы раздела «Економіка»