<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активіввсі новини дня
Бізнес
Економіка
27.12.2012 1831

Бродский придумал, как спасти украинский фондовый рынок

Госпредпринимательства, которым руководит Михаил Бродский, предлагает обязать компании при выходе на биржу минимум 10% акций размещать на украинских площадках.

Как сообщает пресс-служба ведомства, такое предложение было направлено в Министерство финансов. По мнению Бродского, это должно помочь украинскому фондовому рынку, который сейчас находится в упадке.

По мнению чиновника, в стране складывается ситуация, когда даже через 3-5 лет на украинских биржах не будет осуществляться ни одного IPO.

Оценка материала:

5.00 / 2
Бродский придумал, как спасти украинский фондовый рынок 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
27.12.2012 1831
Еще материалы раздела «Економіка»