<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
09.01.2013 1495

Королевська поклялась, що у січні видасть усі виплати пенсіонерам

З початку січня на виплату пенсій та грошової допомоги вже направлено 5,7 млрд грн. Станом на 8 січня фінансування виплат пенсій по всій території України відбувається відповідно до встановлених графіків.

Про це сьогодні на засіданні Кабміну повідомила міністр соціальної політики Наталія Королівська.

«Станом на 8 січня на виплату пенсій та грошової допомоги вже спрямовано 5,7 млрд грн. Це відповідає графіку фінансування виплати пенсій, затвердженого на січень поточного року, та повністю покриває виплату пенсій по 9 січня цього року включно», – зазначила Королевська.

Крім того, вона повідомила, що сьогодні, 9 січня, до Пенсійного фонду надійде 1 млрд 447,2 млн грн, які будуть спрямовані на виплату пенсій військовослужбовцям.

Таким чином, за словами міністра соцполітики, виплата пенсій проходить відповідно до затвердженого графіку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Королевська поклялась, що у січні видасть усі виплати пенсіонерам 5.00 5 2
Політика / Україна
09.01.2013 1495
Еще материалы раздела «Україна»