<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
15.01.2013 1469

Епопея з «LNG-терміналом» скінчилась. Каськів відбувся легким переляком

Урядова комісія підтвердила, що Gas Natural Fenoza була розробником ТЕО Національного проекту «LNG-термінал».

Про це йдеться у звіті урядової комісії, підготовленому за результатами службового розслідування і представленого на розгляд Уряду 14 січня 2013 року.

За результатам розгляду вказаних матеріалів Комісією встановлено, що « іспанська компанія Socoin Ingenieria y Construccion Industrial, S.L.U., яка належить до групи компанії Gas Natural Fenosa, на замовлення державного підприємства «Національний проект «Ел Ен Джі Термінал», яке належить до сфери управління Держінвестпроекту, була розробником техніко-економічного обґрунтування національного проекту».

Підсумковим рішенням урядової комісії, зокрема, Владиславу Каськіву рекомендовано розглянути питання про доцільність подальшого перебування осіб, уповноважених на організацію виконання національного проекту «LNG термінал». У рішенні також зазначається про порушення перед Президентом України питання про оголошення Владиславу Каськіву догани.

Також рішенням урядової комісії рекомендовано Кабінету Міністрів України доручити Мінекономрозвитку розробити та внести на розгляд Уряду проект акту щодо визначення процедури відбору інвесторів, що залучаються до участі в реалізації національних проектів.

«Рішення урядової комісії дозволить успішно завершити Нацпроект «LNG термінал». І це рішення - ціна, завдяки якій протягом тижня всі українці дізналися, що цей проект є порятунком України у її боротьбі за енергетичну незалежність. Зараз проект має колосальну відомість і підтримку в суспільстві. Я б ще довго не зміг цього добитися через роз’яснювальну компанію. Інформую, що ми провели внутрішнє розслідування в команді, яка відповідає за реалізацію проекту. За результатами будуть вжиті дисциплінарні та кадрові рішення», – прокоментував Каськів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Епопея з «LNG-терміналом» скінчилась. Каськів відбувся легким переляком 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
15.01.2013 1469
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»