<
НОВИНИ ДНЯ: Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенатора  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температури  Коли надійде до України допомога США: генерал назвав ймовірні сценарії  США схвалили військову допомогу Україні: у Кремлі вибухнули погрозами Вашингтону  Без істотних опадів та до +15°С: прогноз погоди по Київщині на 22 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.01.2013 1447

Кисельов вважає, що телебачення стало продуктом для бідних домогосподарок

Ведучий Євгеній Кисельов вважає, що на сьогодні телебачення не дивляться успішні люди, які добре заробляють.

Про це він сказав у програмі «Секрети успіху з Наталією Городенською» на Першому національному.

«Новин  успішні люди дізнаються з інтернету. А традиційне телебачення створюється усе більше для найбідніших верств населення. А це  у свою чергу визначає диктат виробників: «Ні, така програма нам не підходить нам потрібно щось більш зрозуміле для небагатих домогосподарок. Бо ваша програма може зацікавити більш просунуту аудиторію, яка не дивиться ТБ», - сказав пан Кисельов.

За його словами для «просунутих людей» є інші альтернативні  розваги: «Люди більшого достатку можуть піти у клуб, спортзал, купити хорошої якості диски з фільмами і переглянути їх без реклами. Не кажучи про нічні бари, дискотеки, ресторани, кінопрокат».

Ця ситуація, на його думку суттєво відрізняється від середини 1990-х, коли створювались такі канали, як НТВ та «1+1». «Тоді ще не було таких клубів, ресторанів та розваг, якісного відео, тому ТБ дивилась преміальна аудиторія, яка добре заробляє», - додав Євгеній Кисельов, слова якого приводить «Телекритика».

Оценка материала:

5.00 / 2
Кисельов вважає, що телебачення стало продуктом для бідних домогосподарок 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.01.2013 1447
Еще материалы раздела «Суспільство»