<
НОВИНИ ДНЯ: Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платитивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.01.2013 14:36 1968

Лондонський Університет Мистецтв шукає таланти в Києві

Талановитим абітурієнтам з України надано унікальну можливість вступити до лондонського Університету Мистецтв за підсумками безкоштовної співбесіди, що відбудеться 5 лютого в Києві.

Університет Мистецтв, Лондон (University of the Arts, London; UAL) – найбільший ВНЗ у світі, що спеціалізується на освіті у сфері дизайну, мистецтва, моди, медіа, комунікацій. Серед його випускників – сотні видатних людей у світі мистецтва, кіно, моди, дизайну.

Університет Мистецтв у середовищі професіоналів посідає таке ж почесне місце, як Оксфордський або Кембріджський університети, – але виключно в сфері мистецтва. Бездоганна репутація Університету Мистецтв і інтерес до нього з боку абітурієнтів у всьому світі є причиною досить високого конкурсу при вступі. На одне місце на деякі спеціальності (особливо до культового коледжу Saint Martins College) часто претендують понад сто осіб. А рішення про зарахування можна очікувати кілька місяців.

Утім, незважаючи на такі жорсткі умови, вступити до Університету Мистецтв тепер стало можливим не виїжджаючи за межі України. 5 лютого 2013 директор приймальної комісії Університету Мистецтв проведе інтерв'ю-співбесіду для талановитих українців. Співбесіда є безкоштовною.

Співбесіду зможуть пройти всі бажаючі – від абітурієнтів та студентів до художників, модельєрів, режисерів, дизайнерів, фотографів, арт-критиків, що вже отримали професійне визнання. На інтерв'ю чекають усіх, хто хоче отримати найкращу британську освіту в царині дизайну, мистецтва, моди, медіа, кінематографії, реклами, комунікацій.

Рішення приймальної комісії абітурієнт дізнається відразу ж – через 30 хвилин після початку співбесіди, а при позитивному результаті йому буде вручено офіційне запрошення на навчання на фірмовому бланку Університету.

Для того, щоб бути допущеним до співбесіди, кожному абітурієнтові необхідно пройти обов'язковий попередній відбір, у процесі якого буде оцінена потенційна готовність претендента, а також будуть надані рекомендації з підготовки портфоліо. Зареєструватися на попереднє інтерв'ю для допуску до іспиту можна за телефонами: (+38044) 4960948; (+38044) 2793584; (+38044) 9532363.

Оценка материала:

5.00 / 1
Лондонський Університет Мистецтв шукає таланти в Києві 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.01.2013 14:36 1968
Еще материалы раздела «Суспільство»