<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Події
28.01.2013 18:00 798

Зима трошки потеплішає вже на цьому тижні

Із 30-31 січня в Україні почне теплішати. Це зумовить встановлення температури, вищої за норму для цього періоду, повідомив директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда.

«Значнішого потепління можна очікувати 30 січня, воно охопить територію всіх західних областей. Також спостерігатиметься підвищення температури на півдні й сході України вночі до 1-6 градусів морозу й удень близько нуля», – сказав Кульбіда.

За його словами, найнижча температура в цей період спостерігатиметься на вузькій смузі території України: на території Чернігівської, Київської і частково Житомирської, Вінницької і Черкаської областей – тут уночі можна очікувати до 10-12 градусів морозу.

М. Кульбіда зазначив, що з 31 січня на територію України із західної Європи прийдуть доволі активні атмосферні фронти, які принесуть із собою спершу опади у вигляді мокрого снігу з переходом у дощ, а потім – подальше підвищення температури. Вночі температура становитиме близько 0, вдень – від 1 до 5 градусів тепла, в Криму – 3-8 градусів тепла.

За словами керівника Гідрометцентру, 29 січня в Україні ще зберігатиметься холодна погода. У низці західних і центральних областей уночі температура сягатиме 12-17 градусів морозу. Найтепліше буде у Криму: вночі близько 0, вдень – 1-6 градусів тепла. На решті територій – 5-10 градусів нижче нуля в нічний час і від 0 до -5 – удень.

Кульбіда також повідомив, що з 1 по 5 лютого на території України спостерігатимуться коливання температури. «Але це все одно буде температурний режим, на 4-7 градусів вищий за норму для цього періоду», – підсумував голова Гідрометцентру.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Зима трошки потеплішає вже на цьому тижні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
28.01.2013 18:00 798
Еще материалы раздела «Події»