<
НОВИНИ ДНЯ: Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
05.02.2013 17:18 9257

Подробиці нещасного випадку з депутатом О. Пабатом

Голова фракції «Громадський актив Києва» Олександр Пабат наразі перебуває у важкому стані в реанімації після необережного поводження з піротехнікою. Ситуація критична.

Лікарі борються за його життя, проте ніяких прогнозів не дають - життя політика на волосині. У депутата роздроблені лицьові кістки, він втратив одне око.

Трохи пізніше ЗМІ повідомили, що у нього не стало і другого ока.

Завідувач відділенням інтенсивної терапії категорично відмовляється давати які-небудь коментарі.

За даними джерел ТСН, в суботу, 1 лютого, Пабат запустив феєрверк за містом. Коли ракета не загорілася, він нахилився подивитися, що з нею, і в цей момент стався вибух.

ідомо, що забезпеченням здоров'я депутата займаються імениті мільйонери, у тому числі і депутати Верховної Ради. Дружина Пабата Іванна весь час сидить біля чоловіка.

Як розповіло виданню джерело в Київраді, депутати і колеги досі не відійшли від шоку: «Все зробили, що могли. Однак це не той випадок, коли проблему можуть вирішити гроші. Нам залишалося тільки молитися. Тож учора молилися в християнських храмах і синагозі Києва, молилися навіть на Афоні».

Оценка материала:

3.67 / 3
Подробиці нещасного випадку з депутатом О. Пабатом 3.67 5 3
Життя та Стиль / Події
05.02.2013 17:18 9257
Еще материалы раздела «Події»