<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
11.02.2013 1692

На Закапатті невідомі побили палицями місцевого «регіонала»

Сьогодні зранку в місті Берегово близько восьмої години ранку двоє невідомих у подвір’ї власного будинку металевими палицями побили 54-річного Олександра Лабойка, депутата Берегівської міської ради від ПР.

Про напад на депутата в міліцію повідомила його дружина. На місце події направлено слідчо-оперативну групу. Потерпілого доправили до лікарні, де медики діагностували в нього закриту черепно-мозкову травму, гематоми голови та передпліччя. Загрози життю чоловіка немає. Зловмисників, які скоїли напад на берегівського депутата, розшукує міліція.

Прикмети підозрюваних: віком приблизно 30-35 років, зріст – 170-175 см. Спортивної тілобудови, були одягнуті: один з них у чорній спортивній шапці, інший – в сірій спортивній шапці, у темні спортивні куртки та чорні спортивні штани.

Про це ZIK повідомили в УМВС України в Закарпатській області.

 

Оценка материала:

5.00 / 2
На Закапатті невідомі побили палицями місцевого «регіонала» 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
11.02.2013 1692
Еще материалы раздела «Події»