<
НОВИНИ ДНЯ: Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенаторавсі новини дня
25.02.2013 13:06 7570

Компанія John Deere шукає дилерів у Західній Україні

За інноваційність, якість, чесність та відданість справі компанію John Deere віддавна визнають у світі. Наш аграрний бренд – один із найвідоміших. Адже сільгоспвиробники мали нагоду випробувати надійність та якість техніки John Deere протягом майже двох століть.

В Європі ми працюємо понад 50 років, на ринку України – з 1996 року. Бізнес в Україні постійно зростає, тож ми шукаємо партнерів, ладних долучитися до нашої команди. Наразі ми запрошуємо нових дилерів у Західній Україні, які б доповнили команду існуючих партнерів та розділили з нами успіх.

Компанія John Deere пропонує високоякісні рішення для господарств, а також виготовляє найкращі сільськогосподарські машини. Ми віддані тим, хто відданий землі. Допомагаємо тим, хто оре, збирає врожай, збагачує землю. Адже попит на продовольство, енергоресурси та інфраструктуру зростає щороку. Так ми намагаємось підвищити якість життя у всьому світі.

Розпочавши із виробництва простого плуга у 1837 році, наразі ми пропонуємо широку лінійку самохідних та причіпних машин, зокрема тракторів, комбайнів, обприскувачів, посівного та ґрунтообробного обладнання, устаткування для заготівлі кормів. Також ми пропонуємо найсучасніші системи точного землеробства.

Ми запрошуємо до співпраці підприємства, зацікавлені дізнатися про вимоги John Deere до потенційних дилерів.

Ви можете знайти додаткову інформацію про нас на сайті www.deere.ua

Будь ласка надсилайте повідомлення на нашу електронну скриньку: Ukraine2@johndeere.com

або телефонуйте за номером: +38(044) 406-58-10

 

На правах реклами

Оценка материала:

5.00 / 2
Компанія John Deere шукає дилерів у Західній Україні 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
25.02.2013 13:06 7570
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»