<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Політика
Україна
 Наталия Мелещук 15.03.2013 11860

Шиї в них такі: із ким одружуються відомі політики

Народна мудрість говорить: в успіху чоловіка чимала заслуга його дружини. Контракти задалися питанням: хто вони, ці жінки, з якими беруть шлюб майбутні президенти, прем’єри, депутати? Може, когось зібрані нами історії наштовхнуть на думку, як виростити «в домашніх умовах» успішного чоловіка.

Людмила Янукович: заводська наречена із житлоплощею

wife_1

Офіційна історія знайомства Людмили та Віктора Януковичів по-радянськи романтична. Почалася вона з виробничої травми. 20-річна Людмила (за фахом — інженер-будівельник) працювала на підприємстві «Єнакієвметалургбуд». На виконання якогось термінового замовлення кинули всі трудові резерви. Людмила (дівоче прізвище — Настенко) потрапила до бригади, яку відправили розвантажувати цеглу. У поспіху хтось упустив цеглину їй на ногу. Людмилу відвели в «каптьорку» газівників. Один із них подав дівчині чашку води. Це був 19-річний Віктор Янукович, майбутній президент України. Молоді люди розговорилися, хлопець попросив у постраждалої номер телефону. А вже за кілька днів зробив їй пропозицію. За два роки зіграли весілля. Сама перша леді в одному з інтерв’ю зізналася, що не пригадає, щоб майбутній чоловік красиво до неї залицявся. «Усе вийшло саме собою», — запевняє перша леді. Правду кажучи, на той момент цей союз приніс більше дивідендів Віктору Януковичу: він зміг змінити своє житло — прогнилий барак — на світлу квартиру батьків дружини. Сьогодні Людмила Янукович живе окремо від чоловіка, на околиці Донецька, в особняку. Нечасто з’являється на публіці, не бере участі в офіційних заходах, не супроводжує чоловіка в закордонних поїздках, займається благодійністю. І, всупереч усім чуткам і пересудам, залишається офіційною дружиною президента.

Оценка материала:

5.00 / 7
Шиї в них такі: із ким одружуються відомі політики 5.00 5 7
Політика / Україна
 Наталия Мелещук 15.03.2013 11860
Еще материалы раздела «Україна»