<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
 Наталия Мелещук 19.03.2013 10882

Топ-10 потенційних кандидатів у мери Києва

Цим літом у столиці мають пройти вибори. Якщо головний фаворит парламентської гонки, Віталій Кличко, відмовиться балотуватися, ситуація стане вкрай заплутаною та слабко прогнозованою. Хто господарюватиме в Києві найближчі п'ять років?

Василь Горбаль, екс-нардеп від ПР

m_1

Місце народження: м. Львів

Вік: 42 роки

Кількість походів на вибори мера Києва: 1

Як намагався сподобатися: нардеп Горбаль скрупульозно веде облік своїх добрих справ, зроблених для киян. Тож на прохання Контрактів без зволікань видає їх детальний перелік: десятки дитячих майданчиків, сотні металевих дверей у під'їздах, транспорт для інвалідів, ветеранів і малозабезпечених, «Кобзарі» школам, ярмарки, суботники, конкурси... Усе це за його фінансової підтримки та участі. З його подачі День хрещення Русі став офіційним святом в Україні. Він почав боротьбу із гральними автоматами. Але на останніх парламентських виборах кияни не обрали Горбаля своїм кандидатом — на своєму окрузі він набрав 12%, посівши четверте місце. На дострокових виборах мера столиці у 2008-му за Горбаля проголосували лише 2,33% киян. Навесні 2010 року новообраний президент Янукович дозволив Горбалю «потримати» в руках місцеву владу, тільки не в Києві, а на його рідній Львівщині, призначивши його губернатором. Але там він не пропрацював і року. За неофіційною версією, його звільнили через низькі результати, отримані Партією регіонів на Львівщині на місцевих виборах 2010 року.

Оценка материала:

4.50 / 8
Топ-10 потенційних кандидатів у мери Києва 4.50 5 8
Політика / Україна
 Наталия Мелещук 19.03.2013 10882
Еще материалы раздела «Україна»