НОВИНИ ДНЯ: Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухнівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
25.03.2013 17:37 2015

На Україну насувається неквапливе потепління

В Україну вже в кінці тижня прийде теплий атмосферний фронт, який принесе з собою поступове потепління.

Як повідомив начальник Укргідрометцентру України Микола Кульбіда, в найближчі дні в деяких регіонах все ще продовжує сніжити, проте опади вже не такі інтенсивні.

«25-26 березня ми чекаємо певного впливу атмосферних фронтів на південну, південно-західну частину України. Тут випадатиме невеликий і помірний сніг, який переходитиме в дощ. В Криму ми чекаємо просто дощ. Але чекати складних процесів не доводиться», - запевнив синоптик.

Він також додав, що вже з 30 березня – 1 квітня в Україну прийде поступове потепління. «Через західні та північні області буде проходити теплий атмосферний фронт, який принесе опади у вигляді снігу з переходом у дощ. Кількість цих опадів буде переважно невеликою. І з 30 числа починається поступове підвищення температури – спочатку на заході України і півдні. 31 і 1 квітня розповсюдиться на всю територію України», - запевнив Кульбіда.

Проте синоптик запевняє, що потепління різкого не буде і сніг танутиме повільно. Відчути тепле повітря зможуть в тих регіонах, де немає покриву снігу.

«На півдні України температура може зростатиме до 10-15 градусів тепла. А на території, де лежить дуже багато снігу - може становити від 3 до 8 градусів морозу», - каже синоптик.

 

 

Оценка материала:

5.00 / 2
На Україну насувається неквапливе потепління 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
25.03.2013 17:37 2015
Еще материалы раздела «Події»