<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
03.04.2013 14:58 772

The Legal 500 рекомендує ENGARDE серед числа найкращих

АФ «ENGARDE» впевнено продовжує входити до числа найкращих українських юридичних фірм в галузях вирішення спорів, корпоративного права та злиттів і поглинань.

АФ «ENGARDE» впевнено продовжує входити до числа найкращих українських юридичних фірм в галузях вирішення спорів, корпоративного права та злиттів і поглинань професійного дослідження The Legal 500 – EMEA. Згідно з останніми дослідженнями за 2013 рік, видання The Legal 500 рекомендує АФ «ENGARDE» в якості провідної юридичної фірми в Україні в галузях вирішення судових спорів, корпоративного права та злиттів і поглинань.

The Legal 500 визнає АФ «ENGARDE» ‘надзвичайно професійною’ в галузі вирішення спорів, а також називає її команду юристів ‘одними з кращих спеціалістів в цій галузі’. Ірину Назарову та Андрія Вишневського у публікації The Legal 500 – EMEA за 2013 рік відзначено за ‘непересічну орієнтованість на клієнта’.

Крім того, видання вперше опублікувало свої відгуки про Романа Огнев'юка, Партнера АФ «ENGARDE», та про Ольгу Файзієву, Голову департаменту корпоративного права. Їх відзначено як юристів, що надають ‘послуги на дуже високому рівні’.

Оценка материала:

5.00 / 1
The Legal 500 рекомендує ENGARDE серед числа найкращих 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
03.04.2013 14:58 772
Еще материалы раздела «Новини підприємств»