<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
10.04.2013 25207

Найкращі банки і банкіри України

Контракти і експерти Незалежної асоціації банків України (НАБУ), асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», компаній «Альтана Капітал», КПМГ в Україні, «Ернст енд Янг», Dragon Capital та проекту USAID Агроінвест обрали найкращих гравців банківського ринку України у десяти номінаціях.

Перелік невичерпний. Представлені банки та банкіри, що набрали найбільшу кількість голосів експертів та Редакційної ради Контрактів. В номінаціях банки розташовані згідно з їхнім місцем за розміром активів у рейтингу НБУ. Використано дані НБУ станом на 01.01.2013 року, офіційних сайтів банків.


Найкращі банки в галузі агрокредитування

Райффайзен Банк Аваль

aval-1

«Рейтинг «Найкращі банки та банкіри України» ділового тижневика «Галицькі контракти» відзначається, насамперед, тим, що механізм його підготовки є зрозумілим та прозорим. Експерти, що визначили місця у ньому, представляють знані та авторитетні організації, статус яких не дозволяє сумніватися в об’єктивності оцінок. Нам приємно, що в рейтингу у нашого банку є багато високих місць. Сподіваюся, що і наступного року цей рейтинг буде проведений і ми знову отримаємо чимало позитивних оцінок нашої роботи», – відзначає начальник Служби зв’язків з громадськістю та корпоративних комунікацій Райффайзен Банку Аваль Леонід Зябрев.

 

Креді Агріколь Банк

kredi-1

Мегабанк

mega

Найкращими аграрними банками України експерти також називали ПриватБанк, УкрСиббанк, ПроКредит Банк.

 

Найкращі банки для великого бізнесу

Укрексімбанк

exim-1

Сбербанк Росії

sberbank_rossii-1

УкрСиббанк

ukrsibbank-1

Серед найкращих на ринку в цій номінації експерти також називали Ощадбанк, ВТБ Банк, Перший Український Міжнародний банк (ПУМБ).


Найкращі банки для середнього та малого бізнесу

Укрсоцбанк

ukrsots

Укргазбанк

ukrgazbank

Креді Агріколь Банк

kredi-2

Оценка материала:

5.00 / 14
Найкращі банки і банкіри України 5.00 5 14
Бізнес / Фінанси та банки
10.04.2013 25207
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»