<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.04.2013 15:25 1311

В МВС визнали, що погано розслідували вбивство харківського судді

При розслідуванні вбивства харківського судді Володимира Трофімова та його родини міліція припустилася ряду помилок.

Про це сказав на зустрічі з журналістами новий начальник ГУ МВСУ в Харківській області Олег Демченко.

«Не хотілося б зараз це (допущені помилки і їх кількість) обговорювати. Взагалі, при кожному вивченні справи свіжим поглядом з'являється інше бачення. Але, якщо хочете, так, були помилки. Були деякі речі, ряд моментів, на які, на жаль, не звернули уваги. Підготовлений новий комплекс оперативно-розшукових заходів», - зазначив Демченко.

За його словами, при вивченні матеріалів розслідування стало видно багато «чорних плям», передає Укрінформ.

Харківський суддя Володимир Трофімов та його родина були знайдені 15 грудня 2012 року в квартирі обезголовленими. Серед версій, які розслідуються, є і пов'язана з хобі судді - колекціонуванням предметів старовини, включаючи монети. На сьогодні у справі більше 300 томів, опитано 18 тис. осіб, проведено 550 експертиз, із половини яких є результати. Нових даних про розслідування справи немає.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
В МВС визнали, що погано розслідували вбивство харківського судді 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.04.2013 15:25 1311
Еще материалы раздела «Суспільство»