<
НОВИНИ ДНЯ: Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі рокивсі новини дня
29.04.2013 17:19 1057

Запрошуємо на круглий стіл з правових питань здійснення факторингової діяльності

Прес-анонс круглого столу на тему «Ринок проблемних кредитів: правові та податкові питання продажу проблемних кредитів. Факторинг як спосіб управління проблемними кредитами»

Запрошумо Вас на спільний круглий стіл  Асоціації Фінансових Установ та Асоціації правників України на тему: «Ринок проблемних кредитів: правові та податкові питання продажу проблемних кредитів. Факторинг як спосіб управління проблемними кредитами»

21 травня 2013 11:00 — 13:00 Конференц-залі «Лєда» готелю «Дніпро», за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 1/2.

Заплановані питання до обговорення:

1.    Огляд ринку проблемних кредитів. Механізми продажу проблемних кредитів: продаж, переуступка, факторинг. Переваги та недоліки.

2.    Факторингові операції як ключовий механізм у відступленні права вимоги боргу по грошовим зобов’язанням.

3.    Боржники - фізичні особи в факторингових операціях. Колізія норм права та економічна необхідність.

4.    Правові та податкові наслідки продажу банківських кредитів не на фінансову установу, а на юридичну особу. Аналіз судової практики та позицій податкової служби.

5.    Чи має право новий кредитор нараховувати проценти по кредитній заборгованості та включати до права вимоги боргу штрафні санкції, відсотки інфляції, витрати по стягненню заборгованості та інше?

6.    Чи існують будь-які обмеження по сумам та строкам нарахувань винагороди та стягнення штрафних санкцій за відступленими правами вимоги?

7.    Вторинний факторинг. Аналіз операцій з переуступки права вимоги від факторингової компанії до іншого суб’єкта господарювання: правові та податкові наслідки.

Попередня реєстрація обов’язкова!

З питань реєстрації у заході звертайтесь за тел. (044) 229-54-07 або на е-mail: office@afinance.com.ua. Контактна особа: Людмила Солоп.

 

 

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Запрошуємо на круглий стіл з правових питань здійснення факторингової діяльності 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
29.04.2013 17:19 1057
Еще материалы раздела «Новини підприємств»