<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politicoвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
15.05.2013 18:00 2923

Київський «Караван» заборонили експлуатувати

Інспекція Державного архітектурно-будівельного контролю у Києві заборонила експлуатацію відомого торгового центру «Караван».

Про це повідомляє столична газета «Хрещатик» із посиланням на начальника інспекції Сергія Кучера.

Наразі Держбудконтроль за поданням прокуратури продовжує перевірку «Каравану». Інспекція перевірила низку торгових центрів, після чого вони узаконили свої реконструкції та прибудови, зокрема «Ультрамарин» та Sky Mall.

«Переважну більшість ми справді перевірили, і там, де ми знайшли порушення, виписали приписи, акти і штрафи... Ті торгові комплекси, які ми згадували, відгукнулися, і всі вони зараз знаходяться на стадії узаконювання даних реконструкцій або прибудов», – сказав Кучер.

Оценка материала:

5.00 / 1
Київський «Караван» заборонили експлуатувати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
15.05.2013 18:00 2923
Еще материалы раздела «Столиця»