<
НОВИНИ ДНЯ: Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.05.2013 14:00 913

В Росії від сьогодні є громадське телебачення

Громадське телебачення починає мовлення на території РФ. Новий російський федеральний канал, заснований на принципах суспільного мовлення, з'явиться сьогодні в 12.00 мск (11.00 за київським часом) автоматично і безкоштовно в мережах всіх операторів кабельного та супутникового телебачення.  

Як сказав в інтерв'ю генеральний директор Громадського телебачення Росії Анатолій Лисенко, канал носить просвітницькі функції і повинен стати новою площадкою для обговорення найактуальніших проблем, що хвилюють суспільство, а також засобом відкритого і прямої взаємодії між владою і громадянами.

«Ми покажемо глядачам авторські програми, що розповідають про маловідомі куточки країни, про культурне та громадсько-політичного життя РФ», - сказав він, підкресливши, що «основний акцент при складанні сітки мовлення буде зроблений на регіони».

«Ми пішли від того, щоб Москва займала більшу частину ефірного часу, і віддали його регіональним новинам і сюжетів», - заявив А. Лисенко.

Він підкреслив, що відкриється канал 25-хвилинним випуском новин, за ним піде програма «Велика країна», яка розповість про життя за межами столиці: про події та особистості в історії країни, про самоорганізацію регіонального співтовариства, вирішення загальногромадянських проблем, міжнаціональних відносин, передає УНН з посиланням на радіо «Маяк».

Оценка материала:

5.00 / 1
В Росії від сьогодні є громадське телебачення 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.05.2013 14:00 913
Еще материалы раздела «Суспільство»