<
НОВИНИ ДНЯ: Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингахвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
29.05.2013 16:22 4876

Підполковник зовнішньої розвідки застрелився в Києві

У Києві у власній квартирі скоїв самогубство підполковник зовнішньої розвідки Служби безпеки України.  

Як зазначили правоохоронці, закривавленого підполковника у ванній кімнаті квартири знайшла його дружина, повідомляє УНН.

«Спочатку на підлозі ванної кімнати жінка побачила кров, а коли зайшла, то побачиля, що її чоловік знаходиться у ванні у воді та важко дихає. Після цього вона викликала «швидку допомогу», та намагалась надати медичну допомогу, однак Пришлін С.Ю. помер до приїзду лікарів. На тілі виявлено косогоризональну рану в ділянці ліктьового згину лівої руки. На підлозі ванної кімнати лежав „травматичний" пістолет ПМР калібру 9 мм, з магазином, в якому знаходилось 6 патронів, й один був у патроннику. Також на підлозі виявлено стріляну гільзу калібру 9 мм. Тіло направлено на судмедекспертизу для встановлення причини смерті. Загиблий проходив службу у зовнішній розвідці Збройних Силах України у званні підполковника», - зазначили правоохоронці, додавши, що на теперішній час вирішується питання щодо внесення данних про наведену подію до ЄРДР.

Служба зовнішньої розвідки України (СЗР) створена в 2004 на базі Департаменту розвідки і розвідпідрозділів регіональних органів Служби безпеки України (СБУ) для здійснення розвідувальної діяльності в політичній,економічній, військово-технічній, науково-технологічній, інформаційній і екологічній сферах, участь у боротьбі з міжнародною організованою злочинністю, тероризмом, забезпечення безпеки установ і громадян України закордоном.

Керівник СЗР входить до складу Ради національної безпеки і оборони України і підпорядковується безпосередньо Президентові України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Підполковник зовнішньої розвідки застрелився в Києві 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
29.05.2013 16:22 4876
Еще материалы раздела «Події»