НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
13.06.2013 13:33 776

АФ «ENGARDE» успішно представила інтереси клієнта

АФ «ENGARDE» успішно представила інтереси дочірньої компанії великої торгово-сервісної компанії у сільськогосподарській галузі з головним офісом в Німеччині.

АФ «ENGARDE» успішно представила інтереси дочірньої компанії великої торгово-сервісної компанії у сільськогосподарській галузі з головним офісом в Німеччині. Команда адвокатів АФ «ENGARDE» виграла на користь клієнта судовий спір про стягнення заборгованості, яка виникла у зв'язку з невиконанням умов договору поставки великої сільськогосподарської техніки.

Після розгляду справи Дніпропетровським апеляційним господарським судом, рішення було виконано в повному обсязі – боржник повністю погасив заборгованість за договором перед клієнтом. Справу в суді вів старший юрист АФ «ENGARDE» Артем Парненко.

Контакти:

АФ «ENGARDE»

вул. Г. Андрющенка, 4г

Київ 01135

+38044 4987380

www.engarde-attorneys.com

Оценка материала:

5.00 / 1
АФ «ENGARDE» успішно представила інтереси клієнта 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
13.06.2013 13:33 776
Еще материалы раздела «Новини підприємств»